2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹ سالمه متاهلم عاشق تایپک های بی بی چک و بارداری و اقدام هستم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خب سلیقه ها متفاوته . به سن نیست .

ربطی به سلیقه نداره این سایت برای کمک به خانومها برای بارداری سالم تاسیس شده ، درسته عضویت عموم ازاده اما پر شده از بچه مدرسه ای 

و همین باعث‌شده تاپیکهایی که مربوط به ماهیت سایت هست بی رونق بمونه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ربطی به سلیقه نداره این سایت برای کمک به خانومها برای بارداری سالم تاسیس شده ، درسته عضویت عموم ازاد ...

اره . خب بچه مدریه ای ها عقد کرده ان .

دوروبرم زیاده ۹ ساله ۱۱ ساله ۱۳ ساله .

خودم ۲۸ سالگیم عقد کردم .

ملت رد دادن کلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره . خب بچه مدریه ای ها عقد کرده ان . دوروبرم زیاده ۹ ساله ۱۱ ساله ۱۳ ساله . خودم ۲۸ سالگیم عقد ک ...

شما ۵ درصد سهمیه دارید  

بخاطر حضور باباتون تو‌جبهه ، مگه اینکه حضورش خیلی کوتاه باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما ۵ درصد سهمیه دارید   بخاطر حضور باباتون تو‌جبهه ، مگه اینکه حضورش خیلی کوتا ...

اره نوشتم سال ۸۴ . هیچ سهمیه ای نداشتیم . الانم کنکوری نیستم به هیچ کارم نمیاد . ۳۴ سالمه سن استخدانی و فرهنگیان و این کوفت زهرماریها گذشته از ما 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره نوشتم سال ۸۴ . هیچ سهمیه ای نداشتیم . الانم کنکوری نیستم به هیچ کارم نمیاد . ۳۴ سالمه سن استخدان ...

سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دارن 

شاید شما اطلاع نداشتین 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دا ...

نه سال ۸۴ نبود .

نوشته بودن فقط و فقط همسران و بچه های جانباز .شهدا .

حتی جانبازان هم بچه هاشون سهمیه خیلی کم داشتن سال ۸۴ بود . ایثارگران نبود کلا . 

سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دا ...

سال ۹۶ تصویب شد ایثارگری ‌ قبلش نبود .

شاید من اشتباه میکنم

اره بنویسید در گوگل .میاره . سال ۸۴ نبود سهمیه ایثارگری .

هنوز بابام پاش دررفته بود در بیمارستان بستری شده بود اونم حساب نکردن . گلوله باید میخورد 😄😁😆😅🤣🤣