2777
2789

ولی جاریم کلی لباسا و کیف و کفشای گرون همیشه میگیره کل درامدشون رو خرج مانتو های مختلف ارایشگاهاو بوتاکس و این چیزا میکنه

و میگه هیچی پس انداز نمیکنم من عروس کوچیکه هستم کلا شوهر من ی برادر داره

منم ب خودم میرسم ولی درحد اون نمیتونیم اونا حتی بدهی هاشونم از ما بیشتره و کرایه خونشون🤦🏼♀️ منو شوهرم سعی میکنیم کمی پول جمع کنیم دستمون جلوی کسی دراز نباشه فقط موندم چجوری میرسه انقدر خرج خودش کنه حتی خانواده پولداریم نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چونکه فقط میخره وبه فکرجیب شوهر ودرک کردن نیست

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

شاید خونوادش کمکش میکنن منو جاریمم شرایطمون دقیقا یکیه ولی من بیشتر خرج میکنم چون خونوادم حداقل ماهی ده تومنو بهم میدن علاوه بر کمک های صد میلیونی پنجاه میلیونی سر مسائل مختلف

حسبی الله ❤

بهتون نمیگن بچه بیارین؟؟

این بچه اوردن خیلی رو اعصاب منه😐

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

چیکار داری تو راه خودتو برو و سرمایه جمع کن تا بتونی باهاش یه کاری کنی

بعضی وقتا خجالت میکشم میبینم انقدر لباس عوض میکنه ولی من ی مانتورو چندبار میپوشم البته منم میخرم ولی ن انقدرررررررر