2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۹ سالمه متاهلم عاشق تایپک های بی بی چک و بارداری و اقدام هستم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
خب سلیقه ها متفاوته . به سن نیست .

ربطی به سلیقه نداره این سایت برای کمک به خانومها برای بارداری سالم تاسیس شده ، درسته عضویت عموم ازاده اما پر شده از بچه مدرسه ای 

و همین باعث‌شده تاپیکهایی که مربوط به ماهیت سایت هست بی رونق بمونه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ربطی به سلیقه نداره این سایت برای کمک به خانومها برای بارداری سالم تاسیس شده ، درسته عضویت عموم ازاد ...

اره . خب بچه مدریه ای ها عقد کرده ان .

دوروبرم زیاده ۹ ساله ۱۱ ساله ۱۳ ساله .

خودم ۲۸ سالگیم عقد کردم .

ملت رد دادن کلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره . خب بچه مدریه ای ها عقد کرده ان . دوروبرم زیاده ۹ ساله ۱۱ ساله ۱۳ ساله . خودم ۲۸ سالگیم عقد ک ...

شما ۵ درصد سهمیه دارید  

بخاطر حضور باباتون تو‌جبهه ، مگه اینکه حضورش خیلی کوتاه باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما ۵ درصد سهمیه دارید   بخاطر حضور باباتون تو‌جبهه ، مگه اینکه حضورش خیلی کوتا ...

اره نوشتم سال ۸۴ . هیچ سهمیه ای نداشتیم . الانم کنکوری نیستم به هیچ کارم نمیاد . ۳۴ سالمه سن استخدانی و فرهنگیان و این کوفت زهرماریها گذشته از ما 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره نوشتم سال ۸۴ . هیچ سهمیه ای نداشتیم . الانم کنکوری نیستم به هیچ کارم نمیاد . ۳۴ سالمه سن استخدان ...

سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دارن 

شاید شما اطلاع نداشتین 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دا ...

نه سال ۸۴ نبود .

نوشته بودن فقط و فقط همسران و بچه های جانباز .شهدا .

حتی جانبازان هم بچه هاشون سهمیه خیلی کم داشتن سال ۸۴ بود . ایثارگران نبود کلا . 

سهمیه ۵ درصد ثابت بوده ، ایثارگرها یعنی کسانی که تو‌جبهه حضور داشتن و سالم موندن هم سهمیه داشتن و دا ...

سال ۹۶ تصویب شد ایثارگری ‌ قبلش نبود .

شاید من اشتباه میکنم

اره بنویسید در گوگل .میاره . سال ۸۴ نبود سهمیه ایثارگری .

هنوز بابام پاش دررفته بود در بیمارستان بستری شده بود اونم حساب نکردن . گلوله باید میخورد 😄😁😆😅🤣🤣