2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من کلا سینگل هستم دوستی ندارم خونواده هم فقط خوابن به تنهایی عادت کردم با خودمم کلا

من متاهلم 

ولی شوهرم کلا سر کاره 

الیته خودش دوست داره کلا سر کار باشه و خونه نباشه 

خیییییلی تنهام

متأهل 

من متاهلم  ولی شوهرم کلا سر کاره  الیته خودش دوست داره کلا سر کار باشه و خونه نباشه  ...

خوش به حالت . من برعکس معلم است و بیکار، همش خونه است و در حال غر زدن. دیونه ام کرده. کاش شوهرم صبح تا شب سرکار بود ، شب که می اومد دل هر دومون واسه هم  تنگ شده بود .

خوش به حالت . من برعکس معلم است و بیکار، همش خونه است و در حال غر زدن. دیونه ام کرده. کاش شوهرم صبح ...

این خیلی هم خوب نیست باید غذا بپزی شوهرت بیاد غر بزنه اعصاب نداشته باشه خسته باشه بگیر ۹ بخوابه ۵ بره کلا مضخرفه 

خوش به حالت . من برعکس معلم است و بیکار، همش خونه است و در حال غر زدن. دیونه ام کرده. کاش شوهرم صبح ...

عزیزم 

شوهر من وحشتناک ایراد گیر و غرغرو هست

و علتی که نمیاد خونه 

چون با همکارای خانمش تو محیط کار خیلی مچ هست 

کلا خیانت واسش خیلی عادیه 

متأهل 

این خیلی هم خوب نیست باید غذا بپزی شوهرت بیاد غر بزنه اعصاب نداشته باشه خسته باشه بگیر ۹ بخوابه ۵ بر ...

آفرین شما حرفمو فهمیدی 

وقتی برمیگرده ساعت ۱۱ شب دیکع 

و کلا تو گوشیش 

متأهل 

اره دقیقا  کلا خیلی پنهان کار و دروغگو هست دلزده شدم ازش

من که همیشه از دور مراقب شوهرمم حتی بدون اینکه بفهمی تو لباسش میکروفن گذاشته بودم اوایل ازدواج😅😂 خداروشکر مرد خوبیه سرش تو کار خودشه نون حلال میاره، بهش اعتماد دارم شاید اولا نداشتم چون اوایل ازدواج بود اما الان دارم