2777
2789
اره دقیقا  کلا خیلی پنهان کار و دروغگو هست دلزده شدم ازش

چه پنهان کاری میکنه؟ خیلی ها وقتی میان خونه همه چیز رو تعریف نمی کنن. مدلشون همیشه همین بوده.

من وقتی میرسیدم خونه همه چیز سرکار رو واسه بابام میگفتم ، بعد ازدواج هم همینطور اما بعد از چند روز شوهر صداش دراومد و گفت نگو حوصله ندارم. خودشم چیزی تعریف نمیکنه. اصلا. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه پنهان کاری میکنه؟ خیلی ها وقتی میان خونه همه چیز رو تعریف نمی کنن. مدلشون همیشه همین بوده. من وق ...

منم خودم کلا تعریف میکنم 

ولی شوهرم تعریف هاشو سانسور شده و با دروغ میگه 

که یکبار بهش گفتم دلیلی نداره چیزی رو که دوست نداری تعریف کنی 

چه اصراری هست؟

خودش خندش گرفت

متأهل 

از اون ریزا رفته بود بیرون برا کار از ساعت ۵ صبح میره ۹ شب میاد منم تو اون یکی لباسش گذاشتن عطرم زدم ...

از کجا میشه تهیه کرد؟

و چطوری باهاش میشه کار کرد؟

متأهل 

منم خودم کلا تعریف میکنم  ولی شوهرم تعریف هاشو سانسور شده و با دروغ میگه  که یکبار بهش گ ...

منم بلد نیستم. گاهی به خودم میگم : جز راست نباید گفت ، هر راست نباید گفت .

ولی یادم میره. وقتی کسی ازم بپرسه سیر تا پیاز رو میگم. خیلی خریت میکنم. بعدا به خودم میگم مگه مجبورت کرده بودن.

منم بلد نیستم. گاهی به خودم میگم : جز راست نباید گفت ، هر راست نباید گفت . ولی یادم میره. وقتی کسی ...

منم همینم 😔😔😔

هی با خودم تمرین میکنم هر حرفی نزنم 

باز میگم

دور و برم خالی خالی کردم از دوست و آشنا و همه چیز

از بس دوستام بهم خیانت کردن و با شوهرم مخفيانه دوست شدن 

الان دارم هیچ کس نیست 

تتهای تنهام 

یکیو که میبینم خودمو خالی میکنم از حرف زدن 

بعد پشیمون میشم 

الان نمیتونم به هیچ کس اطمینان کنم و دوست بشم

حس پوچی دارم

حس افسردگی دارم

همش تو تنهای کارم گریست 

خیلی خستم 

دوست دارم خودکشی کنم

از ترس حرف و حدیث این کارو نمیکنم

متأهل 

منم همینم 😔😔😔 هی با خودم تمرین میکنم هر حرفی نزنم  باز میگم دور و برم خالی خالی کرد ...

منم از دوستان بریدم چون بیشتر دشمنی میکردند. الان راحت ترم از قدیم. کتاب بهترین دوستم شده. البته نه کتابهای الکی. 

کتاب خوب مثل معجزه شکرگزاری یا چهار اثر از اسکاول شین 

که روی اخلاق و روحیه ام اثر میزارن یا فیلم راز. 

قبلا همش بفکر دوستان بودم و سنگ صبور اونها ، ولی الان کمی به خودم فکر میکنم. اینطوری راحت ترم. تازه فهمیدم چقدر قبلا الکی اذیت می شدم. 

تنهایی اینطوری بهتر از داشتن اون دوستان است.