2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

154 بازدید | 13 پست

سلام این مثبته؟؟دیشب زدم،امروز صبحم زدم تا دو دقیقه اول فقط هاله خخیلی کمرنگ دیگه تا ده مین صبر نکردم خابیدم بیدار شدم بی بی چک دومم پررنگ شد ولی دیشبی پررنگ تر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شما الان یک مامانی🥰

نینی هم بهار به دنیا میاد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
😭😭😭😭خدا کنه

ان‌شالله عزیزم🤩

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

مثبته ولی ۴ی۵روز شب کن بت قشنگ بده بالا مال من از این پرنگ تر بود فرداش رفتم بتا شد ۴۰۰گفتن مشکوکه باز تکرار کردم شد ۶۰۰ففط اگه  زود بدی هی میگن مشکوکه خارج ار رحمی .پوچه کلی استرس بیجا میخوری صب کن چن روز گذشت بعد برو

مثبته ولی ۴ی۵روز شب کن بت قشنگ بده بالا مال من از این پرنگ تر بود فرداش رفتم بتا شد ۴۰۰گفتن مشکوکه ب ...

باشه گلم من دیشب زدم اینو ولی امروز صبح که زدم تا ۲ دقیقه اول من خطی ندیدم گرفتم خابیدم بعدکه  بیدار شدم دیدم دوتا خط داره. اخه مدیکور میگن مثبت کاذب داره