2777
2789
عنوان

دومین ساله ک عقدم بعد مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شرایط اقتصادیشان خوبه یا نه شاید ندارن

دارن بابا خیلیم دارن ولی چ فایده فقیر صفتن

بعد یسالو نیم نامزدم با کلی وام تونست سه تا النگو برا بخره

پدر شوهرم حتی قرض هم بهش نداد

دارن بابا خیلیم دارن ولی چ فایده فقیر صفتنبعد یسالو نیم نامزدم با کلی وام تونست سه تا النگو برا بخره ...

توقعاتت رو بیار پایین بذار با همسرت ب جایی برسین ک منت نباشه سرتون

مهم شوهرتون هست خوشبخت باشین

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

وقتی بخاطر مادیات و بریز بپاش از کسی متنفر شی ینی واقعا انسان بالغی نیستی

من از هیچکی تو دنیا بجز همسرم هیچ توقعی ندارم شماهم یاد بگیر اینجوری باشی

اگ بخره،همسرت باید بخره ن اونا

من هشت ساله عروسم هنوز دعوت نشدم میدونم مدلشون اینجوریه باید خودت بری،ولی تا دعوت نشن نمیان پدرمادرشو منظورمه،با خواهر شوهرام اینجوری نیستیم اصلا ،گرمه روابط

ی چیز جالب دیگ هم که دارن نوه وقتی دنیا میاد پدرمادر همسرم کادو نمیدن😁و این کوچکترین تاثیری توی روابطمون نداره و خیلی هم همو دوست داریم

میخوای اعصابت آروم باشه از حواشی بگذر

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من دنبال پولشون نیستماونا تو این یساللو نیم هیچ مراسم درست حسابی برام نگرفتنحتی تو عقد ک نامردم نمید ...

اینا همونان که میخان به عروس به قول خودشون رو ندن یا زرنگی کنن متاسفم براشون که باعث شدن این دختر ازشون از حالا دلخور بشه

توقعاتت رو بیار پایین بذار با همسرت ب جایی برسین ک منت نباشه سرتون مهم شوهرتون هست خوشبخت باشین

من حتی از عقدمم یه عکس درست حسابی ندارم

برا همینا حرص میخورم فقط 🥲

انگاری هروز میخواستن برام جشن عقد بگیرن

مادر شوهرم نرسیده ب ارایشگاه زود اومد ب میکاب کار گفت از یه میلیون بیشتر نکن:///

منم فقط تا محضر خوب موندم بعدش دیگ رفته رفته موهام خراب شده شبیه سگ شدم:/

بعدشم نمیگفت جشن عقدشه میگفت میریم عروسی://

خب چکار کنن؟!

چرا دنبال بهانه برا ناراحتی هستین

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتی بخاطر مادیات و بریز بپاش از کسی متنفر شی ینی واقعا انسان بالغی نیستی من از هیچکی تو دنیا بجز هم ...

اخه میدونی من یه عکس درست حسابی از مراسم عقد یا یلدا یا عید هیچی ندارمممم

همین عکسا ب درد ادم میخورند دیگ

انگاری قرار بود هروز روز عقد من باشه ک از بینیم در اوردن

بخدای عکس درست حسابی از مراسم عقدمم ندارم

هیچوقت حلالشون نمیکنم:))))

من حتی از عقدمم یه عکس درست حسابی ندارمبرا همینا حرص میخورم فقط 🥲انگاری هروز میخواستن برام جشن عقد ...

عکاسی و تزیینات و... رو شما و همسرتون باید پیگیری می کردید دیگه. من و برادرام طی چهار سال اخیر ازدواج کردیم. این کارا رو نه والدین ما پیگیر بودن، نه والدین عروسامون و همسرم. خودمون انجام دادیم.

اینا همونان که میخان به عروس به قول خودشون رو ندن یا زرنگی کنن متاسفم براشون که باعث شدن این دختر از ...

دقیقااا

فک میکنن کار خوبی میکنن

ولی منم دست خودم نیس بعضی وقتا یلحظه بی احرتارمی میکنم

کلا دیگ عوض شدم

الانا دیگ بزور جلو خودمو میگیرم ک احترامشونو فقط نگه دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز