2777
2789
عنوان

تجاوز کودک

1428 بازدید | 52 پست

سلام دوستان پسرم ۸سالشه امشب با گریه بهم گفت که من کار بدی کردم تو منو میبخشی گفتمش چه کاری گفت پسرعمه ش که ۱۱سالشه بهش دست زده  منم با ارامش باهاش برخورد کردم ولی دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم  کسی میدونه الان باید چه رفتاری بکنم چطوری به پسرم کمک کنم تا از ذهنش بره و اسیب نبینه

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱ ساله؟ حتما دست زدن اونم از رو کنجکاوی بچگانه بوده نه به منظور تجاوز وگرنه اگه عقل با پسر داییش ا ...

نه دست نزده شلوارش رو در اورده و اون کارو کرده  پسر عمه ش بچه ای هست که کاراش بیشتر از سنشن

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
عزیزم اینکه تجاوز نیست

پس چیه ؟باید حامله بشه حتما ؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وای طرف ارومم میگه که با پسر عمش دیگه جایی تنهاش نزار و الان حس ناامنی داره خیلی بیشتر پیشش باش و اینو بش بگی که نباید هیچ حس گناهی داشته باشه و اگه بازم این اتفاق تکرار شد با سرو صدا بقیه رو خبر کنه ولی طرف دیگم میگه بری پسره رو بچسبونی دیوار😑

منم‌وقتی بچه بودم یکی از دخترای فامیل اینکارو باهم کرد البته نسبت نزدیک🤦‍♀️یادم نرفته هنوز