2777
2789
عنوان

تجاوز کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سرزنش نکن باهاش صحبت کن که تو هیچ تقصیری نداشتی و سرشو گرم کن با باشگاه و کلاس  و تفریح بیشتر براش وقت بذار واصلا درباره اون اتفاق باهاش صحبت نکن و چیزی نپرس

چه مامان خوبی. هم برخوردت خیلی خوب بود. و هم اونقدر به پسرت آرامش و اطمینان دادی که اومده ماجرا رو به شما گفته. این قضیه رو کلا فراموش نمی کنه. ولی براش کمرنگ می شه. به نظر من همین برخورد شما حالشو خوب می کنه. فقط مواظبش باش. از اون پسره دور نگهش دار. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سعی کن ببریش مشاوره که روی روانش تاثیر منفی نداشته باشه

و اینکه با اون پسره تنهاش نذار 

کلا دوره ی بدیه 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

نه دست نزده شلوارش رو در اورده و اون کارو کرده  پسر عمه ش بچه ای هست که کاراش بیشتر از سنشن

بهش یاد نواده بودی اینجور وقتا باید چیکار کنه؟

اجازه نده؟یا جیغ و داد کنه؟🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
فقط سرزنش نکن باهاش صحبت کن که تو هیچ تقصیری نداشتی و سرشو گرم کن با باشگاه و کلاس  و تفریح بیش ...

دارم دیوونه میشم  باید چیکار کنم که دیگه به کسی اجازه نده 

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
بهش یاد نواده بودی اینجور وقتا باید چیکار کنه؟ اجازه نده؟یا جیغ و داد کنه؟🌳

بله بهش یاد دادم منم از همین میترسم که نکنه بره مدرسه و اجازه بده چون پسرم بچه ی ارومیه

سعی کن ببریش مشاوره که روی روانش تاثیر منفی نداشته باشه  و اینکه با اون پسره تنهاش نذار  ...

پول مشاور و دکتر ندارم خدا بدادم برسه

دارم دیوونه میشم  باید چیکار کنم که دیگه به کسی اجازه نده

حریم رو بهش توضیح بده که هیچ کسی حق نداره به حریمت نزدیک بشه بهش بگو زود از اون محیط فرار کن و بیا به پدرو مادرت بگو تا الان این چیزا رو باید یادش می دادی

به همسرت گفتی؟نمیخوای با اون پسر برخورد کنی؟اخه بچه ۱۱ساله چرا باید این کارو رو بکنه   

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چه مامان خوبی. هم برخوردت خیلی خوب بود. و هم اونقدر به پسرت آرامش و اطمینان دادی که اومده ماجرا رو ب ...

خیلی میترسم که میخواد بره مدرسه به کسی اجازه بده نمیدونم چطور اجازه داده به اون