سلام دوستان پسرم ۸سالشه امشب با گریه بهم گفت که من کار بدی کردم تو منو میبخشی گفتمش چه کاری گفت پسرعمه ش که ۱۱سالشه بهش دست زده منم با ارامش باهاش برخورد کردم ولی دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم کسی میدونه الان باید چه رفتاری بکنم چطوری به پسرم کمک کنم تا از ذهنش بره و اسیب نبینه
فقط سرزنش نکن باهاش صحبت کن که تو هیچ تقصیری نداشتی و سرشو گرم کن با باشگاه و کلاس و تفریح بیشتر براش وقت بذار واصلا درباره اون اتفاق باهاش صحبت نکن و چیزی نپرس
چه مامان خوبی. هم برخوردت خیلی خوب بود. و هم اونقدر به پسرت آرامش و اطمینان دادی که اومده ماجرا رو به شما گفته. این قضیه رو کلا فراموش نمی کنه. ولی براش کمرنگ می شه. به نظر من همین برخورد شما حالشو خوب می کنه. فقط مواظبش باش. از اون پسره دور نگهش دار.
سعی کن ببریش مشاوره که روی روانش تاثیر منفی نداشته باشه
و اینکه با اون پسره تنهاش نذار
کلا دوره ی بدیه
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
دارم دیوونه میشم باید چیکار کنم که دیگه به کسی اجازه نده
حریم رو بهش توضیح بده که هیچ کسی حق نداره به حریمت نزدیک بشه بهش بگو زود از اون محیط فرار کن و بیا به پدرو مادرت بگو تا الان این چیزا رو باید یادش می دادی