2777
2789
عنوان

تجاوز کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 52 پست
بله بهش یاد دادم منم از همین میترسم که نکنه بره مدرسه و اجازه بده چون پسرم بچه ی ارومیه

حتما ببرش مشاور پس اگه دستت خالیه مشاور مدرسه ببرش

و اینکه یه پزشک هم باید ویزیتش کنه فکر می کنم باید بدنش آسیب دیده باشه🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
پول مشاور و دکتر ندارم خدا بدادم برسه

ببرش مشاوره

یا کتاب بخون خودت با تو نت سرچ کن یا مشاوره رایگان‌بگیر 

اون کسی که باهاش این‌ کارو کرده یعنی دخول انجام داده؟

در هر صورت تجاوز و تعرض هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به همسرت گفتی؟نمیخوای با اون پسر برخورد کنی؟اخه بچه ۱۱ساله چرا باید این کارو رو بکنه    

همووووون اونم با پسر داییش که می دونه میره میگه 🌳

حریم رو بهش توضیح بده که هیچ کسی حق نداره به حریمت نزدیک بشه بهش بگو زود از اون محیط فرار کن و بیا ب ...

یادش دادم خیلی ولی خجالتیه نمیدونم چطور اجازه داده

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
به همسرت گفتی؟نمیخوای با اون پسر برخورد کنی؟اخه بچه ۱۱ساله چرا باید این کارو رو بکنه    

از اول شک کردم بهش چون توی گوشیش فیلم های بد میدید بعد که از پسرم پرسیدم گفت فیلم‌بد میبینه و کارای بد میکنه 

خیلی میترسم که میخواد بره مدرسه به کسی اجازه بده نمیدونم چطور اجازه داده به اون

فکر نمی کنم تو مدرسه بتونن همچین کارایی بکنن. هم همکلاسیاش کوچیکن و هم جایی تنها نمی مونن. شما هم با بازی و داستان بهش آموزش بده که قسمت های خصوصیشو هیچ کسی جز پدر و مادر و دکتر نباید ببینه یا لمس کنه. نگران نباش. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ببرش مشاوره یا کتاب بخون خودت با تو نت سرچ کن یا مشاوره رایگان‌بگیر  اون کسی که باهاش این‌ کا ...

بهش گفتمش دخول انجام داده درست توضیح نمیده همش میگفت دیگه نپرس

فکر نمی کنم تو مدرسه بتونن همچین کارایی بکنن. هم همکلاسیاش کوچیکن و هم جایی تنها نمی مونن. شما هم با ...

نمیدونم‌دوباره ازش بپرسم که چجوری شده یا نه

از اول شک کردم بهش چون توی گوشیش فیلم های بد میدید بعد که از پسرم پرسیدم گفت فیلم‌بد میبینه و کارای ...

یا خدا ،  وحشت دارم بچه این چیزها رو ببینه و بفهمه ،یعنی پدر و مادرش نظارتی روش ندارن؟چرا میذاری پسرت باهاش بگرده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
یا خدا ،  وحشت دارم بچه این چیزها رو ببینه و بفهمه ،یعنی پدر و مادرش نظارتی روش ندارن؟چرا ...

نمیدونم بخدا واقعا نمیدونم پدر و پادرش اینجوری بزرگش کردن خیلی بد 

نمیدونم بخدا واقعا نمیدونم پدر و پادرش اینجوری بزرگش کردن خیلی بد 

خدا به همه بچه ها رحم کنه ،اون پسر هم بچه است ،الان فکر و روح و روان اونم پریشونه ،کاش به گوش پدر و مادرش برسونی ،اونم احتیاج به مشاوره داره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بهش گفتمش دخول انجام داده درست توضیح نمیده همش میگفت دیگه نپرس

۸سالشه آخه چه توقعی اصلا نمی دونه چی به چیه که بخواد برات توضیح بده

اما از یه چیزایی خودت باید بفهمی

بلاخره این کار بی درد و آسیب بدنی نیست که پسرت بخواد قایم کنه 

کجا باهم تنها بودن؟ شما کجا بودید؟🌳

خدا به همه بچه ها رحم کنه ،اون پسر هم بچه است ،الان فکر و روح و روان اونم پریشونه ،کاش به گوش ...

پدر مادرش جوری زفتار میکنن که اجازه نمیدنن به اون  عمه ش گفتم  گفت نه اینجوری نیست 

۸سالشه آخه چه توقعی اصلا نمی دونه چی به چیهکه بخواد برات توضیح بده اما از یه چیزایی خودت باید بفهمی ...

خونه عمه ش بودیم خیلی شلوغ بود خونشون خیلی بزرگه بچه ها رفته بودن توی یه اتاق دیگه من همش بهشون سر میزدم نمیدونم کی غافل شدم