ممنون دوست عزیزم.دعا میکنم برات مفید باشه.
نه،مشاور نیستم.
اما منم به خاطر شرایط زندگی و مسائلی که داشتم در این زمینه خیلی مطالعه کردم و میکنم.از جمله همین هایی که معرفی کردم بهت.
عزیزم وقتی دو نفر ازدواج میکنن مثل این میمونه که دانه ای رو توی خاک بکاری.باید ازش مراقبت کنی..مراقبت کنی تا جوانه بزنه.وقتی جوانه زد بازم باید مواظبش باشی تا شاخ،و برگ بده تا ریشه بزنه...زندگی مشترک هم همینه.
چرا بعضی از زوج هایی که با عشق زندگی شون،رو شروع میکنن بعد از یه،مدت از هم متنفر میشن؟
علت های زیادی هست،عدم شناخت کافی،عجله و... اما از مهمترین دلایلش اینه که زندگی کردن،رو بلد نیستن و دنبال این هم نمیرن که یاد بگیرن.برای همین اون جوانه ی سبز خشک میشه...
و این هم بدون که زن و مرد هر دو سهم دارن اما خدا این هنر رو بیشتر در وجود زن قرار داده.
خودت رو بشناس.به عنوان یک زن.و بعد از اون به دنبال شناخت تفاوت های زن و مرد باش.شناخت این تفاوت ها از قدم های اول هست.
اگر اهل فیلم و سریالی توجه داشته باش که تحت تاثیر فانتزی سازی های اونها قرار نگیری..مردهای پولدار و ولخرجی که یخچال خونشون،رو با،انواع مواد غذایی پر کردن و همیشه در،خدمت زن هستن و...
اما اونچه که همیشه خود من رو تو حرص خوردن ها و عصبانیت ها اروم میکنه همون نکته ای هست که تو پیام قبل گفتم.
همه ی انسان ها مجموعه ای از خوبی ها و نقص ها هستن.حتی من و تو.
اختلافات زوجین خارج از دوحیطه نیستن،یا حل میشن،یا حل نمیشن.در صورتی که قابل حل نباشن،یا باید جنگید یا باید پذیرفت و مدارا کرد.که این بستگی به نوع اختلاف داره،برای این مسائل جزئی مدارا هم جوابگو هست.هرچند که به عقیده من شما هیچ،کاری هم نکنی،صرفا با همین گفت و گو های درست به مرور و گذرزمان این مشکل حل میشه انشاءالله
ببخشید بابت پر حرفی کردنم.❤