2777
2789
عنوان

شوهرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 62 پست
اوایل نامزدی اصلا نه برام هدیه میخرید نه پول بهم میداد.. البته شارژ واینترنت میخرید وگل تا دلت بخوا ...

باید روش کار کنی چون شاید واقعا بلد نیست باور کن 

میدونی چیکار کن؟ خیلی غیر مستقیم براش از این کلیپای کوتاه مربوط به همین موضوع بفرست و یه مدت هم بهش چیزی نگو کم کم بنظرم رو رفتارش اثر بذاره  ولی با این تفاسیر که خودتونم گفتید خسیس نیست فقط باید روش کار کنید

قشنگ حالت رودرک میکنم.. چیزایی که خودش دوست داره روزیاد میگیره مثلا الان به اندازه ۲۰نفر من تویخچال ...

کارش غلطه دیگه.خیلی باهاش صحبت کن مثال بزن براش.بزار چند دفعه هم کم بیاد بگو من زنم من میفهمم از هر چی چقدر بخرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه اگه کم بیاد خجالتش با خانومه مثل تو همین روضه آقا نیست که خجالتشو بکشه 

دقیقا خجالتش بامن..من یادم یه عمو داشتم همه میگفتن خسیس وقتی میرفتیم خونشون وقتی سفره خلوت بود هیچکس نمی‌گفت مرده خسیس میگفتن زنه دلش نمیاد غذا زیاد بزاره..

اینجور چیزا خجالتش بازن..

باید روش کار کنی چون شاید واقعا بلد نیست باور کن  میدونی چیکار کن؟ خیلی غیر مستقیم براش از این ...

مثلا میره کلی گل وگلدون می‌خره که قیمتشون بالان مثل زاموفیلیا..یا مثلا حتی اگه پس اندازه به مناسبت ها برای من طلا می‌خره..کسی که خسیس ازاین کارا نمیکنه ولی کلا معتقده خرج اضاف نباید کرد..برای همین مقیاسی وبه اندازه خرج میکنه

من دلم میخواد یه سری کارا مخصوص خودش باشه..که یه وظایفی داشته باشه.‌من یکی دوسال بود کار نمیکردم الا ...

من تنها کاری که شوهرم برام می‌کنه صبح به صبح آشغال می‌بره موقع سرکار رفتن میندازه و سلام بقیه کارها از خوردو خوراک بگیر تا همه چی پایه خودمه خسته میشم ولی ارزش داره چون اون خرید کنه من حرص میخورم مثلا چند وقت پیش من دندون عقلم خیلی درد میکرد رفتیم داروخانه شبانه روزی بکشم گفت 700هزارمن شوهرم می‌گفت بکش من نذاشتم تازه عکسم میخواست سمت خونه خواهرم بدون عکس با 150تومن کشیدم خیلی هم راحت و خوب کشید 

مثلا میره کلی گل وگلدون می‌خره که قیمتشون بالان مثل زاموفیلیا..یا مثلا حتی اگه پس اندازه به مناسبت ه ...

ببین بنظرم ایشون وسواس دارن  خودت متوجه اضطراب ایشون نشدی بنظرم رو بعضی چیزا حساسن 

کارش غلطه دیگه.خیلی باهاش صحبت کن مثال بزن براش.بزار چند دفعه هم کم بیاد بگو من زنم من میفهمم از هر ...

مشکلم این نمیدونم چه جوری دیگه باید بهش بگم خواهر..

من تنها کاری که شوهرم برام می‌کنه صبح به صبح آشغال می‌بره موقع سرکار رفتن میندازه و سلام بقیه کارها ...

خب شوهرشما هم برعکس شوهر من بی حساب وکتاب خرج میکنن نه مثل شوهر شما خوبه نه شوهر من..

قشنگ حالت رودرک میکنم.. چیزایی که خودش دوست داره روزیاد میگیره مثلا الان به اندازه ۲۰نفر من تویخچال ...

ببین آنقدر بابای من مثل تو خجالت کشیده.حالا تو ۶ ماهه عروسی کردی.بابای من همش به مامانم میگه شاید یه نفر مهمون ناخونده اومد خونمون تو نباید یه بشقاب غذا ته قابلیت بمونه؟؟؟اما مامانم دست خودش نیست این اخلاقش‌...بارها شده قبل غذا دایی یا خاله یا پسرخاله ای کسی اومده خونمون بابام غذا نخورده گفته بزار مهمون بخوره...کلی هم با مامانم بحث میکنه میگه آنقدر کم درست نکن منو خجالت میدی ولی مامانم گوش نمیده.بدبختی اینجاست که دامادمونم شبیه مامانمه پسر داییمه....مثلا میره مثل شوهر تو کره محلی چند کیلو می‌خره چون خودش دوست داره ولی میخواد گوجه بخره میشماره چند تاست حساب میکنه.....این اخلاقاش شبیه مامانمه

ببین بنظرم ایشون وسواس دارن  خودت متوجه اضطراب ایشون نشدی بنظرم رو بعضی چیزا حساسن

درگذشته بافقر بزرگ شده ولی بعدا وضعشون خوب شده درحدی که پدرش کمک همه پسراش کرده وبراش خونه گرفته وبرای دخترشون هم زمین به ارث گذاشتن..

این فقری که توی گذشته داشته باعث شده خیلی قدر پول روبدونه

ببین آنقدر بابای من مثل تو خجالت کشیده.حالا تو ۶ ماهه عروسی کردی.بابای من همش به مامانم میگه شاید یه ...

دلم برای پدرت سوخت قشنگ میفهمم چی میگی‌...

من تودوران عقد ازرفتار شوهرم چندباری جلوی خانوادم‌خجالت کشیدم مثلا روز مادر بود ومادرایشون خونه ما بود بهش گفتم بیا روز مادره سورپرایزکنیم گفت باشه فرستادمش گیک بخره گفتم خیلی بزرگ نخر ..رفت یه کیک خیییییلی کوچولو خرید وای🤦‍♀️

میگفت دقیقا به همه میرسه..دلم می‌خواست بگیرم کیک روبزنم توصورتش ..

مشکلم این نمیدونم چه جوری دیگه باید بهش بگم خواهر..

بگو این کارو نکن من که میدونم دست و دلبازی ولی یکی بفهمه فکر میکنه خسیسی.ادم باید دستش به کم نره.این یه حقیقته که وقتی دستت به کم نره خدا هم بیشتر بهت میده‌ اسراف منظورم نیستا ولی کلا وقتی دستت بازه و آنقدر حساب کتاب دقیق نکنی خدا برکت بیشتر میده....

نشنیدی میگن پولو ززد بشماری کم میشه؟حالا حکایت اینجور افراده

چقدرزیبا گفتی عزیزم.. حتما به نکته هایی که گفتی دقت میکنم🌸 شمامشاور هستین؟

ممنون دوست عزیزم.دعا میکنم برات مفید باشه.

نه،مشاور نیستم.

اما منم به خاطر شرایط زندگی و مسائلی که داشتم در این زمینه خیلی مطالعه کردم و میکنم.از جمله همین هایی که معرفی کردم بهت.

عزیزم وقتی دو نفر ازدواج میکنن مثل این میمونه که دانه ای رو توی خاک بکاری.باید ازش مراقبت کنی..مراقبت کنی تا جوانه بزنه.وقتی جوانه زد بازم باید مواظبش باشی تا شاخ،و برگ بده تا ریشه بزنه...زندگی مشترک هم همینه.

چرا بعضی از زوج هایی که با عشق زندگی شون،رو شروع میکنن بعد از یه،مدت از هم متنفر میشن؟

علت های زیادی هست،عدم شناخت کافی،عجله و... اما از مهمترین دلایلش اینه که زندگی کردن،رو بلد نیستن و دنبال این هم نمیرن که یاد بگیرن.برای همین اون جوانه ی سبز خشک میشه...

و این هم بدون که زن و مرد هر دو سهم دارن اما خدا این هنر رو بیشتر در وجود زن قرار داده.

خودت رو بشناس.به عنوان یک زن.و بعد از اون به دنبال شناخت تفاوت های زن و مرد باش.شناخت این تفاوت ها از قدم های اول هست.

اگر اهل فیلم و سریالی توجه داشته باش که تحت تاثیر فانتزی سازی های اونها قرار نگیری..مردهای پولدار و ولخرجی که یخچال خونشون،رو با،انواع مواد غذایی پر کردن و همیشه در،خدمت زن هستن و...

اما اونچه که همیشه خود من رو تو حرص خوردن ها و عصبانیت ها اروم میکنه همون نکته ای هست که تو پیام قبل گفتم.

همه ی انسان ها مجموعه ای از خوبی ها و نقص ها هستن.حتی من و تو.

اختلافات زوجین خارج از دوحیطه نیستن،یا حل میشن،یا حل نمیشن.در صورتی که قابل حل نباشن،یا باید جنگید یا باید پذیرفت و مدارا کرد.که این بستگی به نوع اختلاف داره،برای این مسائل جزئی مدارا هم جوابگو هست.هرچند که به عقیده من شما هیچ،کاری هم نکنی،صرفا با همین گفت و گو های درست به مرور و گذرزمان این مشکل حل میشه انشاءالله

ببخشید بابت پر حرفی کردنم.❤

بگو این کارو نکن من که میدونم دست و دلبازی ولی یکی بفهمه فکر میکنه خسیسی.ادم باید دستش به کم نره.این ...

یعنی باور کن دیگه آمپرم زده بالا...فردا تا جایی که میتونم خودم روکنترل میکنم ومنطقی باهاش حرف میزنم..

دیگه آخرش قاطی کردم پای خودش😄

2790
2778
2791
2779
2792