2777
2789
عنوان

شوهرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 62 پست
میکم میگه نه باور کن همینم اضاف میاد

خدا بهت صبر بده😂

در کل بخاطر اینچیزا دعوا نکن باهاش

یه بار لزار کم بیاد خجالت بکشه تا دیکه اینکارو نکنه

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود
عزیزم شاید اهل اسراف و بریز بپاش زیاد نیستن

اصلا اهل اسراف نیست وخیلی به این مسائل مقیده حتی موقع غذا خوردن..

ولی آخه مثلا خرما اضاف بیاد چی میشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی حساب کتاب میکنه.

بگو اضافی بمونه مگه چی میشه خودمون میخوریم دور نمی‌ریزم که.مامان منم اینجوریه کلا دستش به کم میره اصصصصصلا خسیس نیست خیلی هم دل مهربونی داره‌.مثلا غذا درست میکنه غذاش دقیق اندازس یعنی بخوای دو بشقاب بخوری نمیتونی دیگه غذا نیست.منم آنقدر حرص میخورم میگم اضافه بیاد میزاری یخچال فردا میخورین میگه نه فردا یه چیز دیگه درست میکنم.حالا من خودم دوست دارم غذا زیاد باشه تو سفره هر چی هم اضافه بباد مهم نیست میخوریم.ولی مامانم همیشه انگار سفرش خلوت و خالیه‌ چون دقیق اندازه درست میکنه

مثلا میره عدس بخره ۲۰۰ گرم اندازه همون وعدشون می‌خره دو روز دیگه دوباره میره ۲۰۰ گرم می‌خره.میگم خوب یه دفعه یه کیلو دو کیلو بخر راحت شی.میگه نه به اندازه میخرم 

خیلی رو مخن

اصلا اهل اسراف نیست وخیلی به این مسائل مقیده حتی موقع غذا خوردن.. ولی آخه مثلا خرما اضاف بیاد چی می ...

عزیزم به شما ماهیانه پول میدن؟ یا مثلا هدیه ای چیزی برات بخره؟ یا مثلا بیرون برید چیزی هوس کنی برات بخره؟

نه عزیزم اتفاقا کارخوبی می‌کنه من خودم مثل شوهرتم بعضی مواقع برعکس بودن شوهرم کفرمو درمیاره تواین دو ...

ببین مثلا میره سوسیس بخره که یه غذایی که تواینترنت دیده رودرست کنه..میره دقیقا مثلا ۲تا می‌خره یه جوری که ابدا اضاف نیاد..

یا مثلا مرغ خریدنش برای مهمونی یه جوری می‌خره که بعدش هیچی اضاف نیاد خب من بعدا میتونم فریزر کنم...

اون دفعه رفتیم شهرستان سفر..رفته یه پیتزای یه نفره خریده ..میگه میخوام اسراف نشه..ببین پول دستش هست..خسیس نیست کلا دستش به کم میره

اینکه خوبی هاش رو میبینی خیلی خوبه.

ابن موضوع قابل حله دوست عزیز.به شرطی که مهارت های لازم رو برای گفت و گو با همسرت بدونیـ

با مشاجره و دعوا اساسا موضوعی حل نمیشه.

توصیه میکنم اول مهارت ها و هنر های لازم رو یاد بگیر تا بدونی چطور نارضایتیت رو مطرح کنی.

خیلی خلاصه،برای مطرح کردن این موضوع

اول زمان مناسب رو انتخاب کن،همسرت خسته و گرسنه نباشه،درگیر کاری نباشه،پای گوشی یا تلوزیون نباشه،از موضوعی ناراحت و مضطرب نباشه و..

دوم،با ذکر خوبی هاش شروع کن.خوبی هاش رو تو زندگی مشترک نام ببر و بگو که قدردانش هستی.اینکه در کنارش حس ارامش داری و به وجودش افتخار میکنی و...

سوم بابت کوتاهی ها و نقص های خودت عذرخواهی کن،توجه کن عزیزم که هیچ انسانی کامل نیست و همه ما مجموعه ای از محسنات و معایب هستیم.

در نهایت مستقیم،کوتاه و مختصر یگو که در مواقع مهمونی یا روضه و... موارد زیادی ممکنه پیش بیاد و ماده غذایی کمتر از محاسبات قبلی باشه‌،عقل حکم میکنه کمی بیش از نیاز تهیه بشه تا جبران مواقع خاص کنه.

بگو که این مسئله باعث اضطرابت میشه و دوست نداری از طرف کسی که وجودش منبع ارامشت هست دچار نگرانی بشی.

ولی عزیزم بازم تاکید میکنم که کتاب هنر زن بود استاد پوراحمد خمینی،مجموعه کتاب از نو با تو  از اقای عباسی ولدی،دوره ی همسرداری استاد روستایی تو ایتا و...

بخون و گوش بده.

عزیزم زندگی مشترک و زندگی کردن،نیازمند مهارت های زیادی از طرف زوجین،هست،مهارت هایی که بودنشون کمک میکنه راحت تر و شیرین تر ایام زندگی مشترک بگذره.

موفق باشی

عزیزم به شما ماهیانه پول میدن؟ یا مثلا هدیه ای چیزی برات بخره؟ یا مثلا بیرون برید چیزی هوس کنی برات ...

اوایل نامزدی اصلا نه برام هدیه میخرید نه پول بهم میداد..

البته شارژ واینترنت میخرید وگل تا دلت بخواد بعد خودم بهش یاد دادم دیرم اینقدر یه ذره یه ذره میده که نمیشه دیگه خودم براش تعیین کردم ماهیانه اینقدر مثلا باید بدی واینترنت و..هم بازم میده..اگه بریم بیرون بگم بستنی میخوام..یا مثلا خوراکی بخوام می‌خره..یا بیا بریم رستوران..ولی اگر من نگم خودشم هیچی نمیگه

زیادی حساب کتاب میکنه. بگو اضافی بمونه مگه چی میشه خودمون میخوریم دور نمی‌ریزم که.مامان منم اینجوری ...

قشنگ حالت رودرک میکنم..

چیزایی که خودش دوست داره روزیاد میگیره مثلا الان به اندازه ۲۰نفر من تویخچال ماست دارم..چون ماست دوست داره..

ببین مثلا میره سوسیس بخره که یه غذایی که تواینترنت دیده رودرست کنه..میره دقیقا مثلا ۲تا می‌خره یه جو ...

نه دیگه من درایت حد نیستم من تو خوردو خوراک کم نمی‌زارم مثلا فرق اخلاق من با شوهرم اینه اون به اولین مرغ فروشی یا تره باری که می‌ره خرید می‌کنه بدون اینکه قیمت بپرسه مثلا بهش میگم ده تومن خیار بگیر بیست تومن میگیره که میاره خونه اکثریتشم خرابه من خودم یه مرغ فروشی یه تره بار مخصوص خودم دارم که ازهمجا ارزونتره با اینکه به خونمون یکم دوره میرم لزاونجا خرید میکنم وخرید همیشه با خودمه 

اینکه خوبی هاش رو میبینی خیلی خوبه. ابن موضوع قابل حله دوست عزیز.به شرطی که مهارت های لازم رو برای ...

چقدرزیبا گفتی عزیزم..

حتما به نکته هایی که گفتی دقت میکنم🌸

شمامشاور هستین؟

نه دیگه من درایت حد نیستم من تو خوردو خوراک کم نمی‌زارم مثلا فرق اخلاق من با شوهرم اینه اون به اولین ...

من دلم میخواد یه سری کارا مخصوص خودش باشه..که یه وظایفی داشته باشه.‌من یکی دوسال بود کار نمیکردم الان که ازدواج کردیم چون حوصلم سرمیره میخوادم مجدد برم‌سرکار اگه قرارباشه من هم کار خونه راانجام بدم هم کار بیرون هم خرید بامن باشه حس میکنم کم کم بی مسئولیت وتنبل میشه

2790
2778
2791
2779
2792