2777
2789
عنوان

شوهرم.

514 بازدید | 62 پست

۶ماه ازدواج کردم..

شوهرم مهربون،اهل رفیق بازی نیست،اهل حلال وحرام ونماز وخلاصه پسر خوبیه..

اما یه ویژگی داره که گاهی بابتش اشکم درمیاد..

اوایل فکر میکردم خسیس ولی دیدم نیست وبلد نیست خرج کنه ولی اهل حساب وکتاب..  مثلااگه قرار باشه برای مهمون میوه بخره یه جوری می‌خره که جامیوه ای پربشه ولی دیگه میوه ای اضاف نیاد.

دستش کلا به کم میره.‌اعصابم خورد میشه.. 

چندروز پیشه روضه داشتیم رفتیم خرما بخریم مثلا دوکارتن کوچیک میخرید .میگفتم کم میاد میگفت نه دقیقا اندازست

یه جوری خرید میکنه معمولا که چیزی اضاف نمیمونه تخریب همه چیز..

بچه ها خسیس نیست ولی دستش به کم میره..میخوام فردا یه بحث اساسی باهاش بکنم‌..

نه بحث اساسی نکن که 

اول از همه خیلی بی سیاستی میشه 

خیلی آروم بگو عزیزم این رفتارت ادیت می‌کنه به دلیلش گوش بده بعد بگو چی میخوای دیگه دعوا نمی‌خواد 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخدان این عادتش روتغییر بدم.. من زنم خرید برعهده اونه..اینجوری کم کم خیلی ازکارگران خودم میوفته

خب لیست بده بگو دقیییق همین اندازه بگیر 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

نه عزیزم اتفاقا کارخوبی می‌کنه من خودم مثل شوهرتم بعضی مواقع برعکس بودن شوهرم کفرمو درمیاره تواین دوره وزمونه باید مثل شوهرت باشی وگرنه تو این گرونی کم میاری

آره واسه همچین چیزی برو بحث کن هیچی پیدانمیکنی ازش برو گیربده ب این حالا اگ نمیخرید یه چیزی زیاد بگیره بمونه خوبه؟؟انگار وقتی مسئله ای نیس هم واسه خودتون یه چیزی میسازید

نه بحث اساسی نکن که  اول از همه خیلی بی سیاستی میشه  خیلی آروم بگو عزیزم این رفتارت ادیت ...

ببین چندباری بهش گفتم..آروم هم باهاش صحبت کردم..حتی بهش گفتم این رفتارت منو اذیت میکنه ولی بازم میبینم انجام میده انگار دست خودش نیست

2790
2778
2791
2779
2792