2789

نمیشه دوره دوستیو بگیم؟🥲

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نشه ،بگید

پس وایسا بفکرم

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

تو دوران نامزدي چون چهار سال دوست بوديم ديگه سوتيامون عادي شده ولي وقتي دوست بوديم كلا شايدچند بار همو ديده بوديم بعد مت ميخواستيم از يه مكاني به يه مكان ديگه بريم بعد نامزد من كلا زياد اهل رانندگي نيست منم اون موقع شايد شيش ماه بود گواهينامه گرفته بودم اتوماتم يه بار نشسته بودم بيشتر با ٢٠٦رانندگي ميكردم گفت بهم بلدي منم اصلا فكر نميكردمم بگه تو بشين با اعتماد به نفس گفتم اره بابا خيلي وقته ميشينم گفت بشين منم گفتم ماشين امانت نميشينم ديگه انقدر اصرار كرد من نشستم و يكم كه رفتيم تو همون فرعيا تصادف زيبايي كردم همون جا گفتم ديگه نميبينمش

تو دوران نامزدي چون چهار سال دوست بوديم ديگه سوتيامون عادي شده ولي وقتي دوست بوديم كلا شايدچند بار ه ...

😂😂😂وااای  بعدا دیگه ماشین دستت داد رانندگی کنی؟

وخدایی که به شدت کافیست..  
😂😂😂وااای  بعدا دیگه ماشین دستت داد رانندگی کنی؟

اره چون خودش اصلا حس رانندگي نداره همش من ميشيينم ولي اون موقع خيلي شرمنده بودم باهاش تعارفم داشتم خيلي شرايط بدي بود خدا براي هيچكي نياره😂