2777
2789
عنوان

گاه نوشته

34 بازدید | 3 پست

گمان می کنم یک روزی، یک جایی، توی این شبهای مهتابی، همان وقتی که سرخوش و خوشحال سرمان را گرم زندگی کرده ایم، همان وقتی که داریم قهقه زنان از مهمانی برمی گردیم، روی پل هوایی ایستاده ایم و حس می کنیم خوشبخت ترین آدم روی زمین هستیم، همان موقع قرار است دست سرنوشت مسیرمان را جلوی هم سبز کند. سرمان را بالا می گیریم، آرام خنده روی لب هایمان خشک می شود، کلاف چشمهایمان  توی یکدیگر گره می خورند و دستان یخ کرده مان می رود توی جیب پالتوهایمان.. 

دوباره پرت می شویم توی همان روزهایی که قرار بود شب ها مهتابی باشند، سرخوش و خوشحال و گرم زندگی باشیم، قهقه زنان از مهمانی برگردیم و توی پل هوایی شانه به شانه هم قدم برداریم ...

ادامه دار.....

+ هر از گاهی که زندگی یه حس عجیبی میده، دوست دارم بنویسم. خوشحال میشم نظرتون رو درباره نوشتم بگید

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد

قشنگ نوشتی و واقعی به دلم نشست نوشته هات یکم روون تر بنویسی و از تکرار کلمات بپرهیزی قشنگتر مفهومو میرسونی چون بعضا و اکثرا از نوشته شلوغ چیزیو ذهنشون پردازش نمیکنه ولی حقیقتا زیبا بود 

شازده کوچولو پرسید: اگه یه چمدون داشتی توش چی پر می کردی؟روباه گفت: وقتی دارم میرم یا دارم بر می گردم؟شازده گفت: داری بر می گردی..روباه جواب داد: دلتنگی هامو....🥺
قشنگ نوشتی و واقعی به دلم نشست نوشته هات یکم روون تر بنویسی و از تکرار کلمات بپرهیزی قشنگتر مفهومو م ...

ممنونم  خودمم پی بردم که یه مقدار تکلف و هجو گویی داره؛ ولی یه مقدار یهویی نوشتم و بازم ممنونم بابت اینکه نظرتون رو گفتید

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم   خودمم پی بردم که یه مقدار تکلف و هجو گویی داره؛ ولی یه مقدار یهویی نوشتم و بازم ممنون ...

خواهش میکنم گیرایی نوشته هاتون بالاست ذهنتون خلاقه به امید پیشرفت روز افزون چون خودم بشخصه از اونایی ام ک خوندنو به شنیدن و دیدن ترجیح میدم و روزنامه یا مجله زیاد میخونم اینجور نوشته هارو دوست دارم یاحق

شازده کوچولو پرسید: اگه یه چمدون داشتی توش چی پر می کردی؟روباه گفت: وقتی دارم میرم یا دارم بر می گردم؟شازده گفت: داری بر می گردی..روباه جواب داد: دلتنگی هامو....🥺