2777
2789
عنوان

شب که میشه سروکله اش پیدا میشه !

567 بازدید | 7 پست

برادرم صبح تا شب بیرونه ، سره کاره، سرش گرمه ، شب ساعت ده و نیم به بعد پیداش میشه، زنگ میزنه پیام میده ، که بیاد خونم برای وقت گذرونی 

کل روز یه خبر نمیگیره ببینه خواهرش زندس مرده! 

بعد ۱۱ شب میاد تا ۱شب میشینه 

منم اونموقع وقت استراحتمه

مشکلم بیشتر با طرز برخورد و رفتارشه البته 

یکی دوبار رفتم دم مغازه ش ، بی ادبانه برخورد کرده، جلو من تف میکنه رو زمین 

خودشم جاسوس و خبرکِشه مامانمه ، نمیشه باهاش دو کلمه حرف زد ، میره چندتا میزاره روش گزارش میده

جلو شوهرم کتکم زده ، پولامونو بالا کشیده ، مامانم یادش داده

منم دلم باهاش صاف نمیشه دیگه

شب که میشه پیام میده کجایی؟!!

شوهرم ولم کرده رفته، اینهمه بدبختی آوار شده رو سرم ، ندیدم دلسوزی کنه ، کمک کنه ، 

فقط تحت فرمان مامانمه

منم میبینم اینجوریه رابطمو محدود میکنم

میرم خونه ی مامانم، هیچکس محل نمیده بهم ، بابام میشینه پا تلویزیون یا میخوابه ، برادر کوچیکم اصلا نگاهم نمیکنه ، سلام نمیده، همش کاره مامانمه ، تفرقه انداز غیبت گو

منم همش ازشون فراری ام

با اجازه اسی عزیز:

سلام دوستان اگر دوس دارید در تاپیک من در مورد لاغریه شرکت کنید از اطلاعات خودتون بگید و از اطلاعاتی ک دیگران در اختیارمون گذاشتن بهره ببرید 🙏🏻🌺

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

وایی عزیزمم چقدررر سختتت

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میشه خانواده آدم همچین رفتاری کنن.

ببخشید میپرسم اما تنی هستین یا ناتنی

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد