2777
2789
عنوان

کشیدگی عصب دست نوزاد هنگام زایمان طبیعی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6925 بازدید | 54 پست
خوب دکتر گفت فیزیوتراپی یعنی فیزیوتراپی که میبرم باهاش ورزش میکنن خودشون؟؟؟

آره عزیزم،

ورزش ها رو فیلم بگیر توی خونه خودت هم باید انجام بدی

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
آره عزیزم، ورزش ها رو فیلم بگیر توی خونه خودت هم باید انجام بدی

آجی این شمارمه لطفا بهم پیام بده کلی سوال دارم بخدا قلبم مثل آتیشه فقط دلم میخاد خوب بشه بعدش راستی آجی اول که بدنیا اومد مچ دست دختر شما هم انگار جمعش میکرد سمت داخل ولی تکون میخورد انگشتاش درسته؟خاستم بدونم الانم دسنش تغییری کرده فرمش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی این شمارمه لطفا بهم پیام بده کلی سوال دارم بخدا قلبم مثل آتیشه فقط دلم میخاد خوب بشه بعدش راستی ...

گلم شمارت رو نفرستادی

بهت پیغام دوستی میدم قبول کن

گلم شمارت رو نفرستادی بهت پیغام دوستی میدم قبول کن

آجی اول که بدنیا اومد مچ دست دختر شما هم انگار جمعش میکرد سمت داخل ولی تکون میخورد انگشتاش درسته؟خاستم بدونم الانم دسنش تغییری کرده فرمش؟

فعلا شکایت جدی از دکتر و ماما نکردم موقع ترخیص میرم پیش رییس بیمارستان شکایت میکنم،اما میدونم توجیح ...

سلام دختر شما خوب شد؟

منم دقیقا ۱۲روز پیش زایمان کردم عصب دست راست دخترم کش اومده موقع زایمان طبیعی دستشو تکون نمی‌ده 

بردم دکتر میگن تا سه ماهگی خوب میشه 

خیلی نگرانم 

لطفاً جوابمو بدید دخترشما خوب شد دستش؟

سلام دختر شما خوب شد؟منم دقیقا ۱۲روز پیش زایمان کردم عصب دست راست دخترم کش اومده موقع زایمان طبیعی د ...

سلام

الان دو سال و چهار ماهه

دستش خوبه اما هنوز مثل اون یکی دستش نشده

شما اگر سروش یا واتساپ دارین میتونین عضو گروه مادران ارب بشین و کامل اونجا راهنمایی بشید

من پیغام دوستی برا شما میفرستم

اگر میتونی شماره ات رو برام بفرست تا بیارمت توی گروه

سلامالان دو سال و چهار ماههدستش خوبه اما هنوز مثل اون یکی دستش نشدهشما اگر سروش یا واتساپ دارین میتو ...

سلام عزیزم، بهت درخواست دادم لطفا قبول کن، واسه همین گروه.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....