2777
2789
عنوان

کشیدگی عصب دست نوزاد هنگام زایمان طبیعی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6925 بازدید | 54 پست

دوستان تو رو خدا دعا کنید زودتر دست بچه ام خوب بشه،بعد اون همه درد زایمان اصلا نتونستم بخوابم از شدت ناراحتی

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
دوستان تو رو خدا دعا کنید زودتر دست بچه ام خوب بشه،بعد اون همه درد زایمان اصلا نتونستم بخوابم از شدت ...

عزیزم دیدم تو اون تاپیک پرسیدین اینجا کاملتر توضیح دادم ... خوب میشه اما با رنج و سختیه بسیااااار و صبر و تحمل زیااادتر و اینکه گفتن خوب میشه فقط میخان کارسون ماس مالی بشه وگرنه خود ب خود خوب نمیشه و کلی محدودیت و نواقص از جمله کوتاهی دست بوجود میاد اگر میخای این مشکلات بوجود نیاد ب محض مرخص شدن ی فیزیو تراب ماهر ک  تو ارب تجربه داشته باشه پیدا کن تا ۲هغته اول دستشو ببند بعدش کاردرمانی شروع کن و ورزشای خودت توی خونه ک دستش کوتاه نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید دست دخترت چی شد چکارا کردین براش و الان حرکاتش چطوره انشالله که بهتره؟؟؟میپرسم چون ۱۱روزه زایمان کردم خدا خیرشون نده بچه اولمه دقیقا بلایی که سرتون اومده رو سرم آوردن خواب ندارم همش میگه نکنه خوب نشه🥺فیزیوتراپی چند جلسه بردینش و هزینه ها چطور بود؟؟اصلا فیزیوتراپی کمکی هم کرد؟؟؟توروخدا مادرم نگرانم لطفا بادقت جواب همه رو بده🥺🙏🤍

سلام عزیزم ببخشید دست دخترت چی شد چکارا کردین براش و الان حرکاتش چطوره انشالله که بهتره؟؟؟میپرسم چون ...

سلام عزیزم،خداروشکر دستش بهتره،یکماهه دیگه نوبت دکتر داره ببینم دکتر چی میگه،نگران نباش،بیشتر این بچه ها خوب میشن،فقط اینکه حتما حتما باید تحت نظر دکتری که تخصص داشته باشه در این زمینه ببرین و ورزش و فیزیوتراپی براشون انجام بشه تا دستشون خشک نشه،من از دوماهگی بردم فیزیوتراپی و واقعا خیلی کمک کرد

سلام عزیزم،خداروشکر دستش بهتره،یکماهه دیگه نوبت دکتر داره ببینم دکتر چی میگه،نگران نباش،بیشتر این بچ ...

معذرت میخام یعنی دستش لاغرتر یا شکلش فرقی نکرد؟حرکتش چطوره؟چکارایی براش انجام دادین؟بچه اولمه کم سنم ممنون میشم برام توضیح بدی😔😔🙏🙏🖤

[QUOTE=272058391]معذرت میخام یعنی دستش لاغرتر یا شکلش فرقی نکرد؟حرکتش چطوره؟چکارایی براش انجام دادین؟بچه اولمه کم سنم ...[/QUOT 

الان پنج ماهشه،چرا یه کم فرم دستش فرق میکنه و لاغرتره،اما به مرور با انجام ورزشا دستش تقویت میشه و بهتر میشه،

این بچه ها خوب میشن اگه فرم شدید باشه با جراحی و اگر خفیف باشه با فیزیو و ورزش،

دعا کن دست دخترم جراحی نخواد 

اکر دوست داشتی اطلاعات بیشتری بگیری شمارت رو برام بذار،توی گروه واتساپ یا سروش عضوت کنم مادرای ذیگه هستندو کمکت میکنن

میدونم خیلی سخته،من الان پنج ماهه که یه شب راحت نتونستم بخوابم،

توکلت به خدا باشه و درمان دستش رو شروع کن،حتما حتما خوب میشه و باید صبور باشی ترمیم عصب زمانبر هست

چجوری شمارم رو برات بزارم آجی که فقط تو ببینی؟

سروش داری؟

لینک گروه رو میذارم اینجا برات بیا عضو شو

https://splus.ir/joingroup/ADLGOxcjjruWoDRj3bzuKg

سلام آجی امروز پسرمو بردم دکتر براش فیزیوتراپی نوشت گفت یکماه دیگه بیار ببینمش خاستم بدونم هرجلسه چقدر شد هزینه ی فیزیوتراپی دخترتون ما دستمون خیلی خالیه😞بیمه ای هم نداریم ولی میخام ببرمش بهترین جا لطفا میشه راجب هزینه هاش یه تحقیق بکنی بهم بگی

سلام آجی امروز پسرمو بردم دکتر براش فیزیوتراپی نوشت گفت یکماه دیگه بیار ببینمش خاستم بدونم هرجلسه چق ...

من تهرانم مرکز طبی کودکان میبرم،ده جلسه نزدیک پونصد تومن میشه،

بیرون فکر کنم جلسه ای۱۷۰ اینطورا باشه

من تهرانم مرکز طبی کودکان میبرم،ده جلسه نزدیک پونصد تومن میشه، بیرون فکر کنم جلسه ای۱۷۰ اینطورا باش ...

فیزیوتراپی الان براش زوده،باید فعلا ورزشا انجام بشه براش،بیا گزوه از مادرای دیگه سوال کن

ببین متاسفانه این یکی از خطرات زایمان طبیعی هست بچه همسایه مامانم اینا هم اینجوری شد بعد یه مدت خوب شد پس خودت رو بابت این موضوع سرزنش نکن به نظرم از یه دکتر دیگه بپرس و ببین به نظرش پزشکت مقصر بوده یا نه هرچند احتمال این موضوع تو زایمان طبیعی هست یا مثلا تو زایمان سزارین چون پوست شکم خیلی نازکه ممکنه موقع باز کردن شکم یکم یه قسمتی از بدن بچه زخم شه همیشه اتفاق ننی افته ولی خب ممکنه پس اصلا خودتو سرزنش نکن خب؟