2777
2789
عنوان

کشیدگی عصب دست نوزاد هنگام زایمان طبیعی😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6936 بازدید | 54 پست
فعلا شکایت جدی از دکتر و ماما نکردم موقع ترخیص میرم پیش رییس بیمارستان شکایت میکنم،اما میدونم توجیح ...

دقیقا تازه به خالم گفتن برو ازشون تشکر کن دستشو اینجوری کردن و  ذهن بچه سالمه 😶

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا تازه به خالم گفتن برو ازشون تشکر کن دستشو اینجوری کردن و  ذهن بچه سالمه 😶

به منم گفتن احتمال فلج مغزی بود مجبور شدیم بکشیم

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
به منم گفتن احتمال فلج مغزی بود مجبور شدیم بکشیم

خب احمقا وقتی میبینن شرایط زایمان سخته چرا سزارین نمیکنن اورژانسی؟ 

بچه من داشت میمرد دو بار قلبش افت کرد تا راضیشون کردم سزارینم کنن 

واقعا احمقن 

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
خب احمقا وقتی میبینن شرایط زایمان سخته چرا سزارین نمیکنن اورژانسی؟  بچه من داشت میمرد دو بار ق ...

خاکبسرشون با این زایمان اجباریاشون 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
خاکبسرشون با این زایمان اجباریاشون 

خاک بر سر شدن به نظرم براشون کمه

خاک بر سر شدن به نظرم براشون کمه

واقعاخداروشکر بچه تون صحیح وسلامت بغل گرفتید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
واقعاخداروشکر بچه تون صحیح وسلامت بغل گرفتید 

ممنون عزیزم 

معجزه خدا بود

اگه دکتر گفته خوب میشه پس نگران نباش البته که اتفاق سختی براش شما هس ولی خوب میشه

دکتر میگه اصلا جای نگرانی نیست اما خب من میگم شاید دارن کار خودشون لاپوشونی میکنن

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
دکتر میگه اصلا جای نگرانی نیست اما خب من میگم شاید دارن کار خودشون لاپوشونی میکنن

خب یه دکتر دیگه ببرش

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

خب احمقا وقتی میبینن شرایط زایمان سخته چرا سزارین نمیکنن اورژانسی؟  بچه من داشت میمرد دو بار ق ...

چون تو بیمارستان دولتی هر دکتری تا یه حدی میتونه سزارین کنه نباید امارشون از اون حد بره بالا 

تقصیری ندارن مشکل از قانونمون هس

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

به من گفتن 6ماه اما خب نمیخوام کسی متوجه بشه توی فامیل،

احتمالا متوجه بشن ولی شما یه جور رفتار نکن که انگار عیب هست