2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه، کار خونه کسل کننده هست بدون حقوق و مزایا انگار بیگاری میکنم، همه هم طلبکارن ازم

چرا واقعا اینجوریه 

اگه شوهرم شبا که میاد بگه می‌دونم خسته میشی یه خسته نباشید بگه بخدا که دلم خوش میشه خستگی از تنم می‌ره بیرون 

بجاش میگه مگه چیکار میکردی

فاصله سنی شون کمه یه سره با هم بحث دارن  از یه طرف رسیدگی به دو تا بچه از یه طرف رسیدگی به امو ...

منم چیزی نمونده سکته کنم از دست بچه هام

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چرا واقعا اینجوریه  اگه شوهرم شبا که میاد بگه می‌دونم خسته میشی یه خسته نباشید بگه بخدا که دلم ...

اگه شوهرت اینجوره هر از گاهی خودت رو بزن مریضی و دست نزن تا ببینه از صبح تا شب فقط یک روز زن هیچ کاری نکنه دیگه نمیشه تو اون خونه پا گذاشت بزار ببینه 

کثیفی رو تحمل کن تا درک کنه یواش یواش بهتر میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

فاصله سنی شون کمه یه سره با هم بحث دارن  از یه طرف رسیدگی به دو تا بچه از یه طرف رسیدگی به امو ...

منم مثل توام وای چقدر بده حتی یک دقیقه برا خودم وقت ندارم دائم باید هواسم به کار خونه وبچه ها باشه اخرم عصبی میشم شوهرمو فوشکش میکنم