2777
2789
عزيزم منم حدودن ١١روزه ار رابطم ميگذره از عادتمم ٤روزه به نظرتون نيني دارم؟بعضي از علائم رو دارم يع ...

انشاءالله که داشته باشی عزیزم

عزیزم خودت بهتر متوجه میشی اگر تجربه ی بارداری قبلی داشته باشی

میتونی فردا بی بی چک بزنی برا من روز دوازدهم نشون میداد

عزيزم منم حدودن ١١روزه ار رابطم ميگذره از عادتمم ٤روزه به نظرتون نيني دارم؟بعضي از علائم رو دارم يع ...

باید کمی صبر کنیم خدا بهمون ان شاءالله میده اینسری هرکدوم حامله بود بیاد این تاپیک بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تجربه ندارم برا همين بچه هم منظورم بچه هاي خواهرم  بود

انشاءالله خدا حفظشون بکنه عزیزم

تو روز تخمک گذاریتون رابطه داشتین؟؟؟

اگه اونموقع بوده احتمال بارداری زیاده

فردا بی بی چک بزن خانومی

انشاءالله هرچه زودتر خداوند یه نی نی ناز و تپلی بهتون بده

انشاءالله خدا حفظشون بکنه عزیزم تو روز تخمک گذاریتون رابطه داشتین؟؟؟ اگه اونموقع بوده احتمال باردا ...

عزيزم دقيق نميدونم تخمك گذاريم كي هست ولي من هميشه پريودم منظمه همم قبلش اصلا استرس نداشتم بعده اينكه ديدم پري نشدم همش فكرم درگير شده امروز حالت تهوع زياد شده نميدونم از اونع يا استرس🥹ميشع دعا كنين جواب مثبت باشع خيلي دوست داريم نيني انقد نظر كردم ها هرچند سنمم كمه ولي بازم خيلي دوست دارم❤️

عزيزم دقيق نميدونم تخمك گذاريم كي هست ولي من هميشه پريودم منظمه همم قبلش اصلا استرس نداشتم بعده اينك ...

انشاءالله عزیزم که بارداری

من دخترمو روزای نزدیک به پریود بعدیم باردار شدم 

برا بعضی ها تخمک گذاری ممکنه هرموقع باشه

به امید خدا خیلی زود دامنتون سبز میشه

استارتر جان معذرت می خوام میشه بیایین تایپیک آخرم کمکم کنید🙏🏻🙏🏻

عزیزم من از مشکل شما ودکتراش سر در نمیارم برو با چن تا دکترمشورت کن وکمک بگیر من حتی اسم مریضی رو نشنیدم