2777
2789

فقط دل درد و گرفتگی رحم و درد تخمدان ها

با زمانی که میخوای پریود بشی دردش یه کم فرق داره

فقط کسی که تجربه بارداری داره متوجه فرقش میشه

والبته گرگرفتگی

من دخترمو ناخواسته باردار شدم پریودامم نا منظمه از همین علائم فهمیدم دوباره باردارم و رفتم آزمایش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم حاملگی قبلیم ماه دومم علایم معلوم شد از پریودیم که گذشت آزمایش دادم فهمیدم حامله ام چهارماهه تو اقدامم ولی ابنسری  تازه ده روزه پریودم تموم شده چهار روزه مثانه ام سنگینه وحالت تهوع دارم وسینه هام حساس شدن وکمرولگن هام درد میکنن یهو دردی میگیره سمت چپ شکمم رو ماه قبل سنو گرفتم خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم 

ان شاءالله ولی به نظرت علایمم به بارداری میخوره برای تست وآز زوده که برم جواب نمیده 

عزیزم بزار ۱۴ روز از رابطه ات که گذشت بی بی بزن ولی ازمایش زودتر جواب میده

انشاءالله که هستی

من خودم حاملگی قبلیم ماه دومم علایم معلوم شد از پریودیم که گذشت آزمایش دادم فهمیدم حامله ام چهارماهه ...

عزيزم منم همين علائم رو دارم انشالله كه دوتامونم ني ني داريم خيلي استرس دارم دعا كنين باردار باشم🥲❤️

عزيزم منم همين علائم رو دارم انشالله كه دوتامونم ني ني داريم خيلي استرس دارم دعا كنين باردار باشم🥲❤ ...

ان شاءالله خدا بهمون نی نی سالم وبدون استرس بده 

عزیزم بزار ۱۴ روز از رابطه ات که گذشت بی بی بزن ولی ازمایش زودتر جواب میده انشاءالله که هستی

عزيزم منم حدودن ١١روزه ار رابطم ميگذره از عادتمم ٤روزه به نظرتون نيني دارم؟بعضي از علائم رو دارم يع چي ميخورم انگار معدم پره تا گلوم پر ميشه بعد زير شكمم درد ميكنه روز پريودمم اصلا حالم خوب نبود بچه بغل ميكردم به رحمم فشار ميومد يعني نيني دارم؟؟؟؟🥲🥲🥲🥲