rarao مدیر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 445 عنوان حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 25 پست دوستان میتونین علایم حاملگی که قبل از وقت پریودیتون بوده بگین چی بوده 1401/05/30 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
myangles عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 630 عزيزم منم حدودن ١١روزه ار رابطم ميگذره از عادتمم ٤روزه به نظرتون نيني دارم؟بعضي از علائم رو دارم يع ... انشاءالله که داشته باشی عزیزمعزیزم خودت بهتر متوجه میشی اگر تجربه ی بارداری قبلی داشته باشیمیتونی فردا بی بی چک بزنی برا من روز دوازدهم نشون میداد
rarao مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 445 عزيزم منم حدودن ١١روزه ار رابطم ميگذره از عادتمم ٤روزه به نظرتون نيني دارم؟بعضي از علائم رو دارم يع ... باید کمی صبر کنیم خدا بهمون ان شاءالله میده اینسری هرکدوم حامله بود بیاد این تاپیک بگه
nazbaby عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 679 باید کمی صبر کنیم خدا بهمون ان شاءالله میده اینسری هرکدوم حامله بود بیاد این تاپیک بگه حتمن عزيزم دعا كن باشم شب همينجا خبر خوب بدم بهتون🥲
rarao مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 445 حتمن عزيزم دعا كن باشم شب همينجا خبر خوب بدم بهتون🥲 ان شاءالله خوش خبری منتظر خبر خوب هستیم
nazbaby عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 679 انشاءالله که داشته باشی عزیزم عزیزم خودت بهتر متوجه میشی اگر تجربه ی بارداری قبلی داشته باشی میتون ... عزيزم تجربه ندارم برا همين بچه هم منظورم بچه هاي خواهرم بود
myangles عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 630 عزيزم تجربه ندارم برا همين بچه هم منظورم بچه هاي خواهرم بود انشاءالله خدا حفظشون بکنه عزیزمتو روز تخمک گذاریتون رابطه داشتین؟؟؟اگه اونموقع بوده احتمال بارداری زیادهفردا بی بی چک بزن خانومیانشاءالله هرچه زودتر خداوند یه نی نی ناز و تپلی بهتون بده
malakejoooon عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 367 استارتر جان معذرت می خواممیشه بیایین تایپیک آخرم کمکم کنید🙏🏻🙏🏻
nazbaby عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 679 انشاءالله خدا حفظشون بکنه عزیزم تو روز تخمک گذاریتون رابطه داشتین؟؟؟ اگه اونموقع بوده احتمال باردا ... عزيزم دقيق نميدونم تخمك گذاريم كي هست ولي من هميشه پريودم منظمه همم قبلش اصلا استرس نداشتم بعده اينكه ديدم پري نشدم همش فكرم درگير شده امروز حالت تهوع زياد شده نميدونم از اونع يا استرس🥹ميشع دعا كنين جواب مثبت باشع خيلي دوست داريم نيني انقد نظر كردم ها هرچند سنمم كمه ولي بازم خيلي دوست دارم❤️
myangles عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 630 عزيزم دقيق نميدونم تخمك گذاريم كي هست ولي من هميشه پريودم منظمه همم قبلش اصلا استرس نداشتم بعده اينك ... انشاءالله عزیزم که بارداریمن دخترمو روزای نزدیک به پریود بعدیم باردار شدم برا بعضی ها تخمک گذاری ممکنه هرموقع باشهبه امید خدا خیلی زود دامنتون سبز میشه
nazbaby عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 679 انشاءالله عزیزم که بارداری من دخترمو روزای نزدیک به پریود بعدیم باردار شدم برا بعضی ها تخمک ... قربونت بشم خدا حفظش كنه انشالله❤️❤️❤️
rarao مدیر استارتر عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 445 استارتر جان معذرت می خوام میشه بیایین تایپیک آخرم کمکم کنید🙏🏻🙏🏻 عزیزم من از مشکل شما ودکتراش سر در نمیارم برو با چن تا دکترمشورت کن وکمک بگیر من حتی اسم مریضی رو نشنیدم