2777
2789

سلام  جمعه 11 شهریور شهادت حضرت رقیه است خیلی شنیدم حاجت میده  سوالم اینه ایراد داره نذر کردم 14 عروسک  و 14 نون پنیر لقمه کنم بدم به بچه های بیرون تو پارکی جایی  چون نمیتونم تو خونه سفره بندازم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول باشه.ان شاءالله به زودی به حاجت دلت میرسی.برای من هم دعا کن

ممنون عزیزم ایشالا شمام حاجت رواشید 

ایرادی نداره ببرم بیرون  به بچه ها بدم  سفره نندازم یا حتما باید به زن باردار بدی من بلد نیستم رسمشو 

من نظرم اینه هرچی آدم به دلش میفته همون خوبه سعی کن نذرتو بدی به کسایی که میدونی نیاز دارن و خوشحال ...

وای خدا از دهنت بشنوه مردم به خدا از انتظار خیلی دلم میخواد ایشالا همه حاجت بگیرن به دلم بود به بچه های سر چهار راه بدم 

ممنون عزیزم ایشالا شمام حاجت رواشید  ایرادی نداره ببرم بیرون  به بچه ها بدم  سفره نن ...

نه عزیزم اشکال نداره.مهم اینه بخاطر حضرت رقیه یکاری انجام بدی.این بانو اینقدر بزرگواره شک نکن به حاجتت میرسی

خدایا شکرت
نه عزیزم اشکال نداره.مهم اینه بخاطر حضرت رقیه یکاری انجام بدی.این بانو اینقدر بزرگواره شک نکن به حاج ...

ایشالا مرسی که دلمو روشن کردی  ایشالا حاجتتو خدا بده امسال الهی آمین 

نمیدونم چرا الان که داشتم واست دعا میکردم اصلا یجور عجیب بغض گرفتم و اشکام اومدن خدا دلتو شاد کنه خ ...

مرسی عزیز دلم باورت میشه هر ماه انتظار میکشم ایشالا شهریور امسال اخرین ماهیه که انتظارم تموم بشه منم مادر بشم

ایشالا خدا حاجت دلتو بده

چند ماه دیگه خبر دختر دار شدنتو به ما هم میدی.الان موقع اذان برات دعا کردم و به دلم افتاد

مرسی فداتشم ایشالا یه اولاد سالم و صاح  نسیب همه کسایی کنه ارزو دارن بچه دار بشن