2777
2789
عنوان

دانشجو معلم اگر هست لطفاً بیاد

78 بازدید | 13 پست

میشه یه نفر وارد دانشگاه فرهنگیان بشه و همزمان قرارداد ورزشی با یه تیم فوتبال ببنده؟

یا اجازه نمیدن؟

من شنیدم نه گواهی اشتغال به تحصیل میدن و نه اجازه میدن جایی قرارداد ببندیم

لطفاً اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید چوخ تشکر

باید با دانشگاهتون صحبت کنی

سلام

من راستش 19 سالمه آقا هستم

پشت کنکوری ام و داشتم برای فرهنگیان میخوندم که این خبر رو شنیدم

چون من فوتبالیستم تو تهران بازی میکنم میخواستم بیام فرهنگیان که حداقل پشتیبانی ریسک فوتبال من باشه اگر فوتبال نشد حداقل فرهنگیان داشته باشم .

الان نمیدونم چیکار کنم

دانشگاه هم نمیرم که بتونم بپرسم

شما چیزی در این باره نمیدونید؟

تا حالا چیز مشابهی پیش نیومده خودتون یا دوستانتون بخواید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من راستش 19 سالمه آقا هستم پشت کنکوری ام و داشتم برای فرهنگیان میخوندم که این خبر رو شنیدم چون ...

بستگی به دانشگاه داره که اجازه بده یانه ولی فکر کنم واسه ورزش مشکلی نداشته باشه قبول کنن

دانشگاه ما فقط میدونم واسه کار بیرون از دانشگاه اجازه نمیدن ولی ورزش رو خبر ندارم

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

شاید این مهم ترین مسئله زندگیم باشه اگر از شما بخوام فردا که رفتید دانشگاه برام سوال کنید قبول میکنی ...

والا دانشگاه ما فعلا تعطیله فرجه امتحاناته اگه تعویق نخوره شنبه برمیگردم میپرسم برات ولی هر دانشگاهی فرق داره الان یکی از آشناهام پسره اونم دانشگاه فرهنگیانه بهش اجازه دادن واسه اشتغال درطول تحصیل ولی به ما اجازه نمیدن

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

والا دانشگاه ما فعلا تعطیله فرجه امتحاناته اگه تعویق نخوره شنبه برمیگردم میپرسم برات ولی هر دانشگاهی ...

اشتغال به چه کاری ؟

من سوال اصلیم اون گواهی اشتغال به تحصیل هست که برم واسه قرارداد فوتبال

چون توی قراداد دانشگاه فرهنگیان با دانشجو که توی محضر میبندن خوندم که گواهی مدرک و ریز نمرات و... نمیدن

میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل هم میدن یا اینم نمیدن

اشتغال به چه کاری ؟من سوال اصلیم اون گواهی اشتغال به تحصیل هست که برم واسه قرارداد فوتبالچون توی قرا ...

نه گواهی اشتغال به تحصیل بهت میدن از آموزش دانشگاه باید بگیری

نه گواهی اشتغال به تحصیل بهت میدن از آموزش دانشگاه باید بگیری

خیلی ممنونم از جواب هاتون

فقط اینه شما تو دانشگاه راجع به غیبت در کلاس ها قانون خاصی دارید ؟

یعنی حداقل و حداکثر غیبت در طول ترم

اگر در یک ترم پنج شیش روز نتونم بیام ایرادی نداره؟

اینم جواب بدید خیلی ممنون میشم 👇

توی دانشگاه فرهنگیان هم مثل بقیه دانشگاه ها انتخاب واحد و ساعت کلاس ها دست دانشجوعه یا چون استخدام رسمی کردن همه چیز رو خودشون میچینن

خیلی ممنونم از جواب هاتونفقط اینه شما تو دانشگاه راجع به غیبت در کلاس ها قانون خاصی دارید ؟یعنی حداق ...

خواهش میکنم

واسه هر درس ۳جلسه میتونی غیبت کنی ۴تا بشه حذف میشی بعضی از اساتید حذف نمیکنن

ساعت کلاس ها و انتخاب واحد دست دانشگاه هست شما فقط تایید میکنی😂

خواهش میکنم واسه هر درس ۳جلسه میتونی غیبت کنی ۴تا بشه حذف میشی بعضی از اساتید حذف نمیکننساعت کلاس ها ...

من شنیده بودم فقط ترم اول رو دانشگاه انجام میده و حق انتخاب نداریم

یعنی کل چهار سال من نمیتونم انتخاب کنم کلاس هام فقط بعد از ظهر و غروب باشه ؟

من شنیده بودم فقط ترم اول رو دانشگاه انجام میده و حق انتخاب نداریم یعنی کل چهار سال من نمیتونم انتخا ...

ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن ولی از اون به بعد بازم خودشون واحد هارو میچینن شما فقط میرید تایید میکنید

ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن ولی از اون به بعد بازم خودشون واحد هارو میچینن شما فقط میرید تایید ...

🤣🤣🤣 در اصل شما انتخاب میکنید

ولی اونی که دانشگاه میگه رو انتخاب میکنید

🤣🤣🤣 در اصل شما انتخاب میکنید ولی اونی که دانشگاه میگه رو انتخاب میکنید

دقیقا😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792