2777
2789
لعنت به هرچی عشق و عاشقیه 

لعنت💔

یه روز یه قمار بازی دخترشو توی قمار میبازه موقعی که خواسته دخترشو تحویل مرد برنده بده دختره فرار میکنه میگه کجا برم ، برم خونه عابد شهر همه ی این شهر پشتش نماز میخونن ، در خونه عابدو میزنه داستانو براش تعریف میکنه عابد میگه بیا تو اینجا امنه به یه ساعت که نگذشته عابد میخواسته به دختر تجاوز کنه ، دختره از خونه عابد شهر فرار میکنه و میزنه تو دل جنگل ، به جنگل که میرسه شب میشه ، چندتا جوونو میبینه که دور یه آتیشی نشستن و دارن مشروب میخورن میگه اونی که پدرم بود تن منو باخت ، اونی که عابد بود تن منو خواست اینا دیگه کین ، همونجا از ترس و سرما غش میکنه میفته زمین ، صبح که میشه چشاشو باز میکنه میبینه روی تنش کلی لباسو پتوئه سرشو از پنجره کلبه بیرون میکنه میبینه همون جوونایی که دیشب داشتن مشروب میخوردن لباساشونو تن دختره کردن و بیرون کلبه از سرما یخ زدن و مردن..🙂💔 دختره تو دلش میگه از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه چراااا پیش همه خار شدم اما محلم نمیزارا خستم دیگه باید ب کی رو بزنم😭😭😭

🙂مردا همینطورین 

کافیه بفهمن عاشقشون شدی 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
شدم

منم شدم ، وابسته شد ، ولش کردم💔

یه روز یه قمار بازی دخترشو توی قمار میبازه موقعی که خواسته دخترشو تحویل مرد برنده بده دختره فرار میکنه میگه کجا برم ، برم خونه عابد شهر همه ی این شهر پشتش نماز میخونن ، در خونه عابدو میزنه داستانو براش تعریف میکنه عابد میگه بیا تو اینجا امنه به یه ساعت که نگذشته عابد میخواسته به دختر تجاوز کنه ، دختره از خونه عابد شهر فرار میکنه و میزنه تو دل جنگل ، به جنگل که میرسه شب میشه ، چندتا جوونو میبینه که دور یه آتیشی نشستن و دارن مشروب میخورن میگه اونی که پدرم بود تن منو باخت ، اونی که عابد بود تن منو خواست اینا دیگه کین ، همونجا از ترس و سرما غش میکنه میفته زمین ، صبح که میشه چشاشو باز میکنه میبینه روی تنش کلی لباسو پتوئه سرشو از پنجره کلبه بیرون میکنه میبینه همون جوونایی که دیشب داشتن مشروب میخوردن لباساشونو تن دختره کردن و بیرون کلبه از سرما یخ زدن و مردن..🙂💔 دختره تو دلش میگه از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

هعی...

ما عاشق بودیم دو طرفه هم بود خیلی هم آتشین کشت کشتار و دعوا و جدایی و تا ازدواج کردیم اونقد بهش محبت کردم اونقد ک عاشقش بودم فک کرد دیگ اسمم تو شناسنانشه خیالش راحته،،،زیادی بودم براش رفت خیانت کرد

🙂مردا همینطورین  کافیه بفهمن عشقشون شدی

اخه چراااا 

دارم از سر درد میمیرم و ی سراغ ازم نگرفت چرا اخهههه 

بعد هرشب میزه پیش رفیقاش

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
چرا تا دوسال نمیتونی ببینیش؟من 2 ماهه دارم میمیرم واسه یه احظه دیدنش تازه من اصلا نمیدونه چه حسی بهش ...

دقیقاا اونم نیمدونه و اختلاف سنیمون خیلی زیاده…چون ما تو تهران زندگی‌میکنیم و قراره خونمونو بسازن و ما اومدیم دو سال شمال زندگی کنیم اینجا خونه داریم و دو سال دیگه خونه ساخته میشه

ما عاشق بودیم دو طرفه هم بود خیلی هم آتشین کشت کشتار و دعوا و جدایی و تا ازدواج کردیم اونقد بهش محبت ...

برای همینه ک میگم لعنت...اصلا عشقی جز عشق مادر وجود نداره....خودتو ناراحت نکن....برای خودت زندگی کن

الان چیشدش؟ کجاست؟

الان شوهرمه 

ولی زمانی که دوست بودیم خیلی عذاب کشیدم  فهمید دوسش دارم 

بی‌محلی می‌کرد   اصلا منو. نمی‌دید 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af