2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه چراااا پیش همه خار شدم اما محلم نمیزارا خستم دیگه باید ب کی رو بزنم😭😭😭

🙂مردا همینطورین 

کافیه بفهمن عاشقشون شدی 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af
هعی...

ما عاشق بودیم دو طرفه هم بود خیلی هم آتشین کشت کشتار و دعوا و جدایی و تا ازدواج کردیم اونقد بهش محبت کردم اونقد ک عاشقش بودم فک کرد دیگ اسمم تو شناسنانشه خیالش راحته،،،زیادی بودم براش رفت خیانت کرد

🙂مردا همینطورین  کافیه بفهمن عشقشون شدی

اخه چراااا 

دارم از سر درد میمیرم و ی سراغ ازم نگرفت چرا اخهههه 

بعد هرشب میزه پیش رفیقاش

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
چرا تا دوسال نمیتونی ببینیش؟من 2 ماهه دارم میمیرم واسه یه احظه دیدنش تازه من اصلا نمیدونه چه حسی بهش ...

دقیقاا اونم نیمدونه و اختلاف سنیمون خیلی زیاده…چون ما تو تهران زندگی‌میکنیم و قراره خونمونو بسازن و ما اومدیم دو سال شمال زندگی کنیم اینجا خونه داریم و دو سال دیگه خونه ساخته میشه

ما عاشق بودیم دو طرفه هم بود خیلی هم آتشین کشت کشتار و دعوا و جدایی و تا ازدواج کردیم اونقد بهش محبت ...

برای همینه ک میگم لعنت...اصلا عشقی جز عشق مادر وجود نداره....خودتو ناراحت نکن....برای خودت زندگی کن

الان چیشدش؟ کجاست؟

الان شوهرمه 

ولی زمانی که دوست بودیم خیلی عذاب کشیدم  فهمید دوسش دارم 

بی‌محلی می‌کرد   اصلا منو. نمی‌دید 

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af