2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چربی زدم،از پشت رون برداشت اصلا هم جاش نموند،خیلی هم خوب ب صورتم نشست،اینم بگم خداشاهده ی ذره هم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

مبارکتون باشه😍

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
تا وقتی ژل هست چرا چربی آخهههههه آدم عاقل این بلا رو سر صورتش نمیاره

ژل که دائم باید دستت بهش باشه ترمیمش کنی و هی سوزن سوزن بشی

بعد یه مدت هم میره

چربی اولا مال بدن خودته ماده خارجی نیست دوما ماندگاره

شکمم عیب نداره ولی ازباسنم حیفم میاد..بنظرت تاچندماه دووم داره.؟

والا خواهر من پنج ساله زده به صورتش انقدر صورتش پر و قشنگه من اونو دیدم خودمم میخوام بزنم

فقط میگم که ردش مونده رو شکمش که الان خانوما گفتن از پشت رونت برداری جاش نمیمونه

فدات عزیزم،فقط و فقط اینجاش ک باید چندشب رو به بالا بخوابی کلافه کنندس وگرنه مشکلی نداره

بازم ارزش داره خیلی بهتر از ژله که همش ترمیم میخواد

خیلی هم طبیعیه

ژل که دائم باید دستت بهش باشه ترمیمش کنی و هی سوزن سوزن بشی بعد یه مدت هم میره چربی اولا مال بدن خ ...

باشه ولی من خودم کارم تزریق ژله

ژل هیالورونیک اسید داره که بافت های پوست رو آبرسانی می‌کنه تا حدودی و جدا از این 

چربی درسته از بدن خودته و اوکی 

ولی واقعا به زیبایی ژل نیس 

و واقعا اولش قشنگه فقط 

ضمن اینکه ژل رو با یه هیالورونیداز اگه به صورتت نیاد میتونی تجزیه کنی و به حالت قبل برگردی ولی چربی چی 

کلا زیاد تایید نمیکنن چربی رو عزیزم 

باز صورت خودته

ولی حیفه

ژل که دائم باید دستت بهش باشه ترمیمش کنی و هی سوزن سوزن بشی بعد یه مدت هم میره چربی اولا مال بدن خ ...

درست میگین من دو سال جلوتر ژل زدم یعنی شبش ی تب ولرزی کردم انقدر درد کشیدم و وحشتناک ورم کرد صورتم و سر هفت ماه آب شد ورفت