2777
2789

من که نکردم اما یه خانم رو شنیدم از شکمش برداشتن

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نکردم اما یه خانم رو شنیدم از شکمش برداشتن

😐

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

گلم پارسال خودم قبل از تزریق چربی تو نی نی سایت بودم ولی متأسفانه هرچقد تاپیک گذاشتم کسی نگفت من تزریق کردم!!! 

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ رفتم بهترین کلینیک تهران توی قلهک تهران 

کلینیکی رفتم ک توی پیجش پر از کلیپ های خوشگل از قبل و بعد مراجعه کنندگان بود ک همه راضی بودن و اعلام رضایت کرده بودن تو فیلم و چهره هاشون ناز شده بود

وقت گرفتم رفتم کلینیک وقتشونم پر بود ب زور وقت داد.. 

از پشت رونم چربی کشیدن زدن ب صورتم ؛ بهشون گقتم کاملا نچرال بزنین جوری ک هیچکس متوجه نشه چربی زدم انگار خودم چاق شدم.. 

بعد اینکه چربی تزریق کردن رفتم جلوی آینه ب شدت وحشت کردم از چهره ی خودم 

بیش از گنده شده بود و مخصوصأ پایین صورتم بیش از حد چربی زده بودن و نسبت ب بالای صورتم خیلی بزرگ شده بود 

تو اون حالت پسره گقت ازت فیلم میگیرم بگو راضی ام و خوبم واصن درد نداشت منم برگشتم گفتم چرا دروغ بگم درد نداشت؟؟ رضایتمم الان نمیتونم بگم بذا نتیجه مشخص شه هستی بقیه اشو بگم؟