2777
2789

چربی اصلا خوب نیست اینو ی متخصص پوست بهم گفت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم پارسال خودم قبل از تزریق چربی تو نی نی سایت بودم ولی متأسفانه هرچقد تاپیک گذاشتم کسی نگفت من تزر ...

خببب بعدش

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...
خببب بعدش

در تصوراتم بعد تزریق اینجوری قراره بشم رفتم تزریق کردم

در حالیکه بعد تزریق رفتم خونه کلی سرزنشم کردن 

بعد یه ماه عکسمو گذاشتم پروفایلم همه اومدن پی وی ک چیکار کردی چرا اینجوری گردی خودت خوب بودی سنت بالا رقت کج شدی فلان شدی بهمان شدی 

بعد دو ماه یه روز برگشتم دیدم از رونم دقیقا جاهایی ک چربی کشیدن جاشون خالی و گود و عیب دار مونده غصه ی اونم ب صورتم اضاف شد یعنی آدم انقد درد میکشه و آسیب میبینه ک یادش میره غصه ی پولی ک هزینه کرده رو هم بخوره 

اینجوری شده بود چهره ام

در تصوراتم بعد تزریق اینجوری قراره بشم رفتم تزریق کردم در حالیکه بعد تزریق رفتم خونه کلی س ...

الان چطوره..کاش ی عکس میداذی میدیدم...من خیلی ب مغزم زده برم زاویه سازی و تزریق ژل و چربی ب همه جای صورتمو لبام

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...
در تصوراتم بعد تزریق اینجوری قراره بشم رفتم تزریق کردم در حالیکه بعد تزریق رفتم خونه کلی س ...

ولی خواهر من زده به صورتش خیلی خوشگل شده عالی شده الان 5 سال از تزریقش میگذره انقدر جا افتاده و قشنگ شده فقط چون از شکمش برداشتن جاش مونده رو شکمش

من واسه خودم گفتم ببینم اگه از باسن برمیدارن جاش نمیمونه که بزنم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

عزیزم درکت میکنم منم بعد از تزریق ژل پاژ همین بلا سرم اومد بعدش کلی هزینه کردم اونو تخلیه کردم الان جاش گود مونده مجبورم برم فیلر موقت بزنم

من الان به شدت نیاز دارم صورتمو پر کنم اینقدر ناجور شده ولی یه بار اشتباه کردم دیگه جرات نمیکنم اگه ...

ای وای چ بد انشاالله ک خیره خواهر...فیلر چطوریه اجی جان.؟

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

2790
2778
2791
2779
2792