2777
2789

من ۱ هفتس گن میبندم دور شکم و پهلوم  رو میبره داخل اصلااا محو میکنع   پهلو و شکمم تو لباس محو میشه از این قیمت مناسبا خریدم ۱۰۰ هزار تومن 

تو اینترنت نوشته یبوست میاره برا من عکس عمل کرد اتفاقا باعث شد یبوستم برطرف شه 

اماا  یکسره وقتی ببندم خیلی حس بدی میگیرم بخاطر همین تو روز هر ۱ ساعت میبندم  ۱ ساعت استراحت  

شب توی خاب اصلا نبندین 

موقع تحرک بنظرم خوبه 

زیاد بستنش حس میکنم باعث میشه برای منی ک اسید معده دارم خوب نباشه بخاطر همین اصولی میبندم 

فقط یه مشکلی ک دارم اینه که کمی گوشتم زیر سینم جمع میشه اینو نمیدونم چیکار کنم مثلا شکم ندارم با گن اما زیر سینم یه توپی گوشت هست راهکاری بلدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یبار برای مهمونی استفاده کردم و اینقدر حس خفگی داشتم حالم بد شد بعد از اون تمام تلاشمو برای ...

پس از تجربه لاغریت .روندت و روزمرگیت بگو برامون اگ زحمتی نیست 

تا حالا استفاده نکردم

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
پس از تجربه لاغریت .روندت و روزمرگیت بگو برامون اگ زحمتی نیست 

من اونموقع که استفاده کردم ۸۵ کیلوگرم ناقابل بودم😅😂

الانکه براتون مینویسم ۶۳ کیلوام البته هنوز خیلی بیشتر میخوام لاغر کنم 

تجربه ی اولم این بود البته خیلی سخته ولی ارزش داره خیلی زیاد : 

تموم خوراکی های مضر ( بستنی ، کیک ، پیتزا و همه چی رو حذف کردم و یک نهههه بزرگ گفتم بهشون

به جای سه وعده ی پر ، ۵ وعده خوردم ،دو وعده ی اضافی میان وعده هست که بین ناهار و صبحانه و بین ناهار و شام باید بخوری و چیز سنگین نباید بخوری مثلا چای سیاه میخوردم با دوتا خرما ، یا شیر با خرما .... این حس سیری بهت میده و باعث میشه موقع ناهار و شام پرخوری نکنی اصلا 

یه زمانایی که یهو حس گشنگی میکردم سریع یه لیوان آب میخوردم خودش بهش حس سیری میداد 

من نون و برنج رو به حداقل رسوندم ، میتونم بکم عامل اصلی چاقی ماها به خصوص پهلو و شکم نون و برنج هست ، الان نون سنگک میخورم ولی اوایل رژیمم نون جو که عالیه واقعا تو روند رژیم 

و اینکه کالری شماری کرفس ، هرچیزی میخوردم تو کرفس ثبت میکردم و بیشتر از کالری مجازم نمیخوردم اصلاا 

ورزش : پیاده روی که رایگانه و لازم نیست هیچ پولی بدی در عین حال تاثیر فوق العاده داره 

بعد از رسیدن به وزن ۷۰ رفتم باشگاه که اونم عالیه 

وگرنه بازم باشگاه نمیخوای بری از اپ های رایگان استفاده کن برنامه ورزشی دارن 

کلا نکته ی کلیدی رژیمم پرخوری نکردن هست ،تو حتی سالم ترین غذا رو هم بخوای بخوری ولی بیش از اندازه بخوری چاق میشی ، حتی سالاد 

پس هرچیزی رو به اندازه بخور 

فعلا ۶۳ هستم و میتونم بگم لاغری بیشتر از هرچیزی بهم اعتماد به نفس بیشتر داد و حالمو خوب کرد هنوز میخوام به ۵۰ برسم و ادامه میدم این روند رو 

ولی اینم بگم ممکنه یه روزایی بیاد دلت فست فود بخواد یا هرچی اصلا سخت نگیر بخور ولی بازم پرخوری نکن مثلا یه تیکه پیتزا .. و به جاش ورزش کن 

راستی شامت رو قبل ۸ یا ۹ بخور و بعد اون دیگه مسواک بزن و هیچی نخور