2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست
سلام خوبی من کلی سیسمونی خریدم اسم بعضی هاش نمی‌دونم  کمد بوفه تخت گهواره  کالسکه ...

شیر دوش برقی برا کسی که قصد نداره سینه بدعه بچه به هر دلیل مثلا من نمیخواستم بهم وابسته بشه و به عنوان منبع تغذیه ببینه منو بتونم راحت بزارمش پیش کسی جایی برم بدون نگرانی هرکسی واجبش نیست واقعا یا کارمندا مثلا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم همینا واجاته که گرفتی تازه به نظرم زیادم گرفتی مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی پستونک میوه ...

ممنون عزیزم‌..شیر دوش برقی چنده ؟؟حالا خدا کنه شیرداشته باشم   

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
دستمال یه دونه گرفتی خیلی کمه حداقل دوتا یا سه تا باید داشته باشی جیش میکنن روش اخه🤣😁

منظورت تشک ک داخلش پلاستیکه؟؟ارع باید دوتا دیگه بخرم 

شیر دوش برقی برا کسی که قصد نداره سینه بدعه بچه به هر دلیل مثلا من نمیخواستم بهم وابسته بشه و به عنو ...

ن من خانه دارم همش تو خونه هستم هیچ جا نمیرم 

ممنون عزیزم‌..شیر دوش برقی چنده ؟؟حالا خدا کنه شیرداشته باشم    

۴۵۰۰ ایناس شیر داری نگران نباش من هم سزارین بودم هم اصلا تا روز زایمان هیچ ترشحی نداشتم همش میگفتم شیر نداره ولی به هدی شیرم زیاد بود میخوابیدم بیدار میشدم جام خیس بود لباسام همش خیس از شیر ولی شیر دهی مراقبت میخواد اگه خوب استراحت نکنی خوب غذا نخوری خشک میشه ها حواست باشه ماه اخر با مشورت دکتر پودر ترومام بگیر اگه سزارینی هم به بچه وزن میده هم شیرد دهی رو زیاد میکنه قشنگ موقع شیر دهیت بخر بخور شیرت رو زیاد میکنه

ن من خانه دارم همش تو خونه هستم هیچ جا نمیرم  

اره اون اتخابیه من خیلی اهل بازار و گشت و گدارم سر همون راحت میزارم میرم بچه رو البته الان شیرخشک میخواره به خاطر حساسیتی که داره ولی خب درکل اون موقع راحت بودم

منظورت تشک ک داخلش پلاستیکه؟؟ارع باید دوتا دیگه بخرم 

نه اون تشکای تعویض نه پارچه خشک کن که نوشتی برای خشک کردن پاهاش اخر لیستت اون زیر انداز که اره دوتا بگیر از اینا که یه رو مخملن بگیر جمع و جور راحتن اون بالشت دارا بیرونین

۴۵۰۰ ایناس شیر داری نگران نباش من هم سزارین بودم هم اصلا تا روز زایمان هیچ ترشحی نداشتم همش میگفتم ش ...

۴ملییون؟؟

راستی سزارین درد داره 

من استرس دارم شدید 

نه اون تشکای تعویض نه پارچه خشک کن که نوشتی برای خشک کردن پاهاش اخر لیستت اون زیر انداز که اره دوتا ...

اهااااا اره راست میگی باید دوتا بخرم ..ممنون م گفتی عزیزم

سلام خیلی مفید بود ممنون ازت 

من سایز صفر یه آستین کوتاه زیر دکمه و یه شلوار و یه سرهمی مخمل جورابدار گرفتم فقط 

به نظرم هر سه رو اشتباه کردم😂

سایز یک سه دست و دو تا سرهمی بدون جوراب گرفتم یه سرهمی شش ماه کلفت و یه سرهمی شش ماه نازک گرفتم یه سرهمی هم برا عید گرفتم مجلسی طور 

فک کنم سرهمی زیاد گرفتم احتمالا به دردم نخوره واسه همین لباس خونگی دیگه نمی‌خوام بخرم همینا رو استفاده کنم تا بعد عید باز خونگی بخرم

قنداق فرنگی و پتو دور پیچ و یه دست لحاف تشک پشمی جوراب هم فعلا فقط یدونه دوتا هم خشک کن و یه تشک تعویض یدونم پستونک 

هنوز کلی چیزا مونده ولی سنگین شدم دیگه 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه