2789
عنوان

سیسمونی

1420 بازدید | 75 پست
سلام دوستان من تصمیم گرفتم تجربه خودم رو از سیسمونی بنویسم شاید به درد مامانا بخوره سر سیسمونی پسرم من خیلی سر در گم بودم واقعا کسی نبود بهم کمک کنه برای خرید بهتر چه از نظر برند چه از نظر وسایل مورد نیاز

از لباس شروع میکنم از نظر من بهترین برند هایی که من استفاده کردم
دانالو
نی نی سان قیمتای خوبی داره
ایندیگو که مجلسی و فصلی هست
پاریز که مرگ نداره🤣🤣
لوپتو
اینا واقعا عالین هرچی بشوری بپوشی پرز ندارن عین روز اولشونن خیلی عالی
به اوران
باولی
مانی نی
اینا جنسای خوبین حالا نه خیلی عالی و بدون پرز ولی از قیافه افتاده و پر پرز هم نیستن و البته قیمت مناسب ترن.
تاپ لاین
نیلی
نیلی که همه میگن حرف اول رو میزنه نسبته به اسمش و قیمتش اصلا خوب نیست جز دسته بده ولی نسبته به کیفیت به نظرم تو رده متوسط.البته تاپ لاین من طرح اسمان و هواپیما رو گرفتم بلوزاش جنسش خوب بود ولی شلوارش پرز گرفت.
کارترز افتضاحه پر از پرز خیلی بد بود برای من یه رامپر گرفتم🤦‍♀️
البته یه سه تیکه بلوز شرت و زیر دکمه ازش گرفتم کیفیت خوبی داشت ولی رامپرش خیلی بد بود از قیافه افتاد سریع
اینا برند هایی بودن که من استفاده کردم .

حالا چی بخریم
اول که شلوار هایی که کش باریک دارن و جمع و چروکه نخرین کمر بچه رو اذیت میکنه از شلوار هایی بخرین که کشای پهن دارن .
به نظرم بهترین لباس برای بچه رامپره که تابستون و بهار برای بیرون عالین و تو خونه هم خیلی خوبه و پوشوندنش خیلی راحت تره مخصوصا اوناکه کامل دکمه دارن بچه خواب هم باشه میشه عوضشون کرد و درمورد زیپ خورا شاید به نطر راحت بیان ولی اونایی که فقط زیپن اصلا خوب نیستن فکر کنین قراره یه پوشک عوص کنین از بالا تاپایین زیپ رو باید باز کنین بچه رسما لخت میشه و یه لباس که تو دست و پاتونه پس اگه زیمی خواستین بخرین از اینایی که فاقشون دکمش خودشون زیپن بخرین تمام زیپ نخرین مگر این که زیپ رو به پایین بسته بشه که اون همیشه یه پای بچه تو شلواره در اوردنش سخت.ولی اگه هنوزم از من بپرسن چند تا از هرکدوم واقعا نمیدونم سلیقه ای هست یکی دوست داره تنوع زیاد تن بچه بکنه یکی خیل براش فرقی نداره
ولی در کل با سه دست لباس کارتون راه میوفته.
بچه ها وقتی کوچیکن سریع باید پوشک عوض بشه هر دوساعت و گاهی زود تر پس سخت ترین کار اینه هی شلوار در بیاری پوشک باز کنی حالا تصور کنین یه زیر دکمه هم تنش باشه برا پهلوهاشون ضروریه این وسط چک کردن تند تند وضعیت پوشک واقعا اذیت میکنه برای من که خیلی سخت بود پس شلوار کمترین استادس مگر برای جلوی کسی ویا بعد حمام ممکنه بگین بچه سرما نخوره نه نگرانش مباشین اگه دمای خونتون و یا اتاقی که بچه هست رو روی ۲۴ تا ۲۵درجه نگه دارین با یه بلوز تک بچه هیچیش نمیشه اصلا نگران نباشین.
شلوارک برای بچه ها بهتره هم پوشوندنش راحت تره بچه اوایل که ظریفه سخته یکم لباس پوشوندن و این که شلوارک خیلس جیگر تره اکثر برند ها جدیدا شلوارک که خودشون شرت پا دار میگن بهش دارن.
برای بلوز استین کوتاه و رکابی اگه زیر دکمه بگیرین بهتره چون پهلوهاشون در امان تره ولی خب بدون دکمه هم حتما بگیرین برای یه هفته ده رو اول که ناف دارن.اگه رکابی که یعقه دکمه داشته باشه یا جلوش دکه داشه باشه بگیرین بهتره خب سخت تر گیر میاد و بیشتر رامپرا یعقه رکابی دکمه دارن ولی خب گیر میاد نشدنی نیست.حواستون به یعقه های بلوز ها هم باشه که دکمه بخوره سر هم رفته ها هم خوبه ولی بچه با دکمه راحت تره چون بدشون یماد یه چیزی بیاد جلوچشمشون و سرشون که نرمه هرچی یعقه بزرگ تر بهتر🤣
بلوز استین بلند مانتویی یا همون جلودکمه ها بهتره پوشوندنش راحت تره چون بچه دستاش طریفه مخصوصا حالا روغنم زده باشی دیگه واویلاس پوشیدنش پس دکمه ای خیلی بهتر و راحت تره.
شرت عینکی برای بچه ها قبل از راه افتادن و غلتیدن خیلی خوبه توروز بازشون میزارین قشنگ راحت تنفس داره پوستشون و ابشار نمیزنن براتون مخصوصا پسرا ولی این واسه زمان خواب و البته بچه هایی که خیل اهل بغل نیستن خوبه بچه هایی که باید مدام بغل بشن به دردشون نمیخوره چون هر موقع ممکنه تو بغلشون جیش کنن🤣🤣پس زیاد نخرین دو سه تا کافیه اگه بچه ها زمینی بودن زیاد کنین خیلی خوبه🤣🤣
جوراب از هر سایز زیاد نخرین به خدا زود کوچیک میشه سه تا کافیه کلی جوراب نپوشیده میمونه رو دستتون با حسرت اخه خیلی هم گوگولین.
دستکش سه تا خوبه چون زود کثیف میشه زاپاس باید باشه ممکنه وقت شستن نداشته باشین
لباس های مجلسی همون لباسای پر پری دخترونه دلبرو کت و جلیقه های پسرونه دلبر که ادم بی بچه هم دلش میخواد بخرتشون همه هم که ماشالله از ۵۰۰ تازه شروع میشن نخرین الکی به خدا کمد میشه پر از لباس های مجلسی که هیچ جا نبوده بپوشین تنشون و غصه پولشون از نپوشیدنشون بدتره خلاصه اشتباه نکنین هروقت جایی دعوت بودین مجلسی تا بازار دوقدمه میرین یمخرین بهترین رو تازه اونجوری میدونین چه رنگی به بچتون بیشتر میاد بهتره واسه بیرون رفتن حالا شاید بگین چی بپوشیم پس رامپر و سرهمی خوشگل بخرین که بیرون هم بپوشین بابچه قرار نیست جایی برین همه میان دیدن شما شما خونه کسی نمیرین یه دکتره و واکسنه که بچه رو میبرین همین حالا بزر‌گ تر بشن یه بازار که لباس جینگولی نمیخواد مرتب و تمیز باشه کافیه
و سرهمی های عزیز اصلااااا جوراب دار نخرین میبینین از قد اندازس بعد پنجه بچه مچاله دلتون نمیاد بپوشین یا کاملا اندازه وقتی بعل میکین کش میاد تو دنش پاهاش جمع میشه گناه دارن شده نخرین ولی جوراب دار نخرین لطفا .
درمورد لباس فکر میکنم تمام نکات رو گفتم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وسایل جانبی

زانو بند از واجبات ولی حتما یه جنس خوب کش راحت چون بچه رو مکنه اذیت کنه 

قنداق چسبی برای خواب راحتشون اوایل خیلی کمک میکنه.

پاپوش خیلی جیگر من که حوصله پوشیدنش رو دارم هرجا میرم تاسر کوچه هم پاش میکنم پس از نطر من تو هر سایز یدونه لازمه زیاد نه رنگای خنثی بخرین که زیر همه لباسشون بشه پوشید

پیشبند از اینا که یعقه تنگ دارن و دکمه از پشت گردن میخورن نخرین تنگه ادم حس خفگی بهش دست میده بچه رونمیدونم برای کوچولوییاشون که تف بارونه همیشه از ۳ و ۴ ماهکی از این بندیا و دستمال گردنیا بگیرین خیلی بهتره.برای بزرگ تر شدن پلاستیکی ها چون تمیزیش راحت تره.

اروغ گیر خیل خوبه و کاربردیه اگه حوصله استفاده داشته باشین هم از نظر بهداشتی برای بچه ها مخصکصا کقتی بعل کسی غیر خودتونه دهنصو که میزنه به شونش معلوم نیست تمیزه یانه و این که در سن زیبایه درجه داری که تف بارون میکنن شونه ادم رو خیلی خوبه مخصوصا بیرون از خونه که نمیشه تند لباس عوض کرد و موقع بالا اوردن دیگه گند زنده نمیشه با لباستون.

دستمال خشک کن که عالیه من ۸ دارم هنوز استفاده میکنم برای خشک کردن بعد از شست و شو حتی بیرون با کالسکه تو تابستون روی بدنشون میندازین که افتاب نخوره هواهایی که نیاز به پتو نیست خلاصه که عالین و کار بردی حتی زیر انداز هم میشه باشن😂

زیر انداز تعویض حتما از اینا که یه رو مخمل یا پارچه ای هستن و یه رو مشما بخرین به جنس پلاستیک زیرشون دقت کنین از جنس نرم و خوبی باشه چرا که وقتی میشورین بندازی ماشین پاره پوره نشه برای من یکیشون جنس بدی داشت و زود پاره شد

قنداق سوئیسی شاید فقط یه مدت کوتاه استفاده بشه اونم به ظاهر ولی برای بغل کردن اطافیان یا حتی خودتون خیلی خوبه اونجوری بچه اسیب نمیبینه از بد بغل شدن و حتی داخل کریر هم میتونی استفاده بکنین خیلی خوب و کار بردیه 

لوازم بهداشتی و حمام

کرم ضد شقاق سینه حتما برای خودتون بگیرن

سوتین شیر دهی حتما برای خودتون بگیرین

لطفااا یه لیف خیلی نرم براشون بخربن پوستشون خیلی حساسه.

شامپو همون فیروز خودمون اکیه اگه خاجی میخوایین بخرین بی بی کول چون گیاهیه ولی همو فیروز اکیه

شامپوی سر و روغن بدن فقط نیازه بقیش الکیه نخرین.

مایع لباسشویی مالوچسکا عالیه هم رایحه خیلی ملایمی داره و مناسب پوست حیای بچه هاس هم غلظت خوبی داره ارزش خرید داره قطعا.

حوله این ستای دور پیچ و روبدوشامی خیلی جینگولن ولی واقعا تا یکسال فقط حوله دورپی استفاده میشه همون دور پیچ تکا کارتون رو راه میندازه

وان معمولیا خوبن ولی تاشوها بهترن نزری درمورد اسانشور و توری اسانشو ندارم چون نداشتم.

لوازم بهداشتی مثل پوار و شونه و این جورچیزا همه لازمن این سلیقه ای هست تک بگیرین یا ست من که سه تا پوار و ناخنگیر گرفتم تا با اون کیفیت دلخواه رسیدم پوار های مکشی خیلی خوبن ولی از این دستی ها تواستین بخرین مدلی باشه که نوکش دراز باشه نوک کوتاها دماغ بچا رو اذیت میکنن شونه و برس لازمه کچلن ولی همون دوتا موجداب شونه زدنش.تب سنج واجبه دماسنج اتاق واجبه

داروخوری تا سن بالا که حجم زیادی دارو میخوان کارایی نداره

این که با قیچی ناخن بگیرین یا سوهان یا ناخن گیر بازم سلیقه ایه

دستمال مرطوب حتما بدون عطر بگیرین اکثرا عطری هستن من مارکای زیادی امتحان کردم دافی خیلی عالیه

مسواک انگشتی لازمه برا لثه هاشون ولی بهداشت هم میده

مایه ضد عفونی کننده ظروف و شیشه شیر لازمه برس شست و شوی شیسه لازمه

من خودم مینی واش خریدم و خیلی راضیم و زیاد استفاده میکنم اگه بتونین مینی واش اتومات بگیرین که عالیه چون اکثرا اتومات نیستن و دستی باید کاراش رو بکنین ولی دستیش هم واقعا کار راه بندازه بهترین برند هم که فریدولین

مامان نیستم ولی نظر میدم تاپیکت بروز شه بقیه استفاده کنن❤️

خدا میدونه این تاپسک چقدر میتونه کمک بده تو خرید و جلو گیری از هزینه های اضافی که به خاطر نابلدی ما ها انجام میشه من خودم واقعا برام مشکل ترین کار بود همش میگفتم کاش یکئ بود بهم میگفت چیکار کنم چی خوبه

خدا میدونه این تاپسک چقدر میتونه کمک بده تو خرید و جلو گیری از هزینه های اضافی که به خاطر نابلدی ما ...

آره درست میگین اینجا مسئله ی اصلیش همین چیزاست ولی متأسفانه پر شده از هرچیزی غیر از این مسائل 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 

غذا خوری

چیزایی که لازمه

قاشق حرارتی یا ژله ای باهم فرف دارن ها

سرلاک خوری حتما در داشته باشه که اگه اضافه موند یا داغ بود خواستین بزاری تو یخچال یا با خودتون جایی ببرین راحت باشین

پستونک میوه خوری حتمااا تهیه کنین هر برندی که میگیرین اولویتتون این باشه سری سایز مختلف داشته باشه در داشته باشه اگه خواستین هزینه بیشتر بکنین قفلی نباشه پیچی باشه یعنی میوه یا هرچیزی که میزارین توش با قفله کناری بسته نشه بلکه پیچونده بشه

حداقل یه شیشه و سعی کنین از بهتربن برند ها استفاده کنین چون با دستگاه گوارش و دهان بچه در ارتباطه اونت خیلی خوبه فقط حتما از جای معتبر تهیه کنین چون تقلبیش افتضاح زیاده

پیتونک خیلی خوبه اروم کنندس واقعا مخصوصا اونت بهترینه

شیر دوش برقی عالیه اونت داشتم من مثل مکیدن بچس با درد و ادیت کمتر اگه درست و به اندازه تایم شیر دهی بدوشین کم نمیشه هیچ روز به دوز بیشترم میشه شیر دهی خوب بخش اعظمش به حال روحی و جسمی مادر ربط داره این تصور اشتباهیه که شیر دوش خشک میکنه البته شیر دوش من خوب بود مارکار دیگه رو نمیدونم

ظرف غذا

قابلمه رویی کوچیک حتی شده از این اسباب بازیا چون اوایل واقعا ادم کم درست میکنه من خودم به جز سای زمعمول بچه تو بتزر اسباب بازی ها هم خریدم کاراییش بیشتره

قابلمه مسی برای بزرگ شدنش خوبه چون مس سنگینه برای شروع غذای بچه

ماهیتابه کوچولو هرچی ظرف بچه ها از ما جدا باشه بهتره الودگی کمتری شاملشون میشه حتی اسکاج ظدف بچه ها هم فرق کنه بعضبا مخالف این کاران و میگن خیلی بچه پاستوریزه میشه ولی به نظرم تا قبل از شروع غذا سفره یعنی یکسالگی لازمه این کارا اگه شما هم اینجور فکر میکنین پس این چیزا رو بگیرین کلا ۱۰۰ تومن تهش ۲۰۰ تومن بشن ولی ارزش داره

ظرف شیشه ای در دار حد اقل دوتا برای ارد برنج و پودر بادام و اجیل 

ظرف کوچیک درب دار پلاستیکی خیلی کوچولایه چند تایی هستن که هرچی میخری کمه از همونا 

یه قوری پیرکس کوچیک زعفرون دم کنی برا جوشونده هاشون 

ظرف غذا برای بیرونشون نیازه ولی هروقت بخوایین میتونین بخرین جز سیسمونی اوایل نیست به نظرم

لیوان نی دار میتونین بعدا هم بخرین

قمقمه

فلاسک

ظرفذخیره شیرخشک حتما از جنسای خوب بگیریم و اگه طبقاتی خواستین بگیرین از کنار هر طبقه در داشته باشه یا در باریک خوروجی روی هر طبقه باشه یه در مشترک نباشه که اذیت میکنه جنسای ارزون و ب یکیفیت پیچشون همش باز میشه میریزه تو کیفتون از اول یه چیز خوب بگیرین روکو و کیکابوخیلی خوبن تو طبقاتیا ویک طبقه ای ها دکترو برونز

حمل و خواب

یه ست مسافرتی لازمه حتما برای خونه کسی رفتن دیگه ازجای خواب تمیز بچتون مطمئن هستین یا برای رو پا خوابوندن بچه عالین

بالشت فرم دهی سر

بالشت شیر دهی حتما پشتش کش یا بند برای جای دست داشته باشه وگرنه استفادش سخت گیشه

پتو دور پیچ نخرین به جاش از این ژله ای های با عروسک یا بی عروسک بخرین هم سبک و حمل راحتی داره هم استفادش طولانی تره

برای برند وسایل خواب و پارچه ای بهترینا ایسیز و الا هستن ولی خب بازم به بودجتون برمیگرده برند های متفرقه هستن که کارایی خوبی دارن

برای بچه های پاییز زمستون پتوی زخیم 

بچه های زمستون قنداق فرنگی

گهواره نه تخت گهواره ای ننو های پارچه ای به خاطر شیبی که بچه میدن دل درداشون رو اروم میکنه برای رفلاکس هم خوبن

کریر هم صندلی ماشینن هم به جای صندلی غذا قبل از کامل نشستن کارایی دارن برای خواب هم خوبن

کالسکه من به شخصه مسافرتی کابین سایز گرفتم خیلی هم راضیم راحت تنهایی باز و بسته میکنم عالیه ولی این سلیقه ای یکی قیافه براش مهمه یکی سبکی یکی برند هرکسی یه جوری اون به خودتون مربوطه و بودجتون

صندلی ماشین

اغوشی که از واجباته هم بغل اوایل که همش بغلن راحت میکنه هم برای بیرون گردش هرجایی که فکر کنین عالیه کاسکه یکم محدودیت میاره بدای وزن بالا خوبه ولی اغوشی عالیه دو دست رو ازاد نیزاره قشنگ خرید کنی کیفتو بگیر یا حتر رستوران رفتن راحت غذات رو بخوری عالیه وقعا حتمااا از یه برند معتبر استفاده کنین من اینفانتینو ۴ خالته گرفتم از سه ماهگی استفاده کردم عالیه واقعا

تخت خواب خب سلیقه ای باز یکی سرویس خواب میگیره زکی کنار مادر اگه خواستین کنار مادر بگیرین چوبی بگیرین که به عنوان تخت اتاقشون هم بشه استفاده کرد

تاب برقی من نگرفتم چون یه سریا میگن عالیه یه سریا میگن بچم توش نموند سر همون از هزینه زیادش ترسیدم که رو دستم بمونه

رو روئک به پای بچه اسیب میزنه و ماهیچه پشت پاش رو کوتاه میکنه ولی اگه بدون حرکت استفادش کنین و زیرش رو ببندین و در ارتفاعی که بچه پاشو نکشه بچه یه جا نگهدار خوبیه مخصوصا نوپایی و شیطنتاشون

صندلیه کمک نشستن هم خیلی خوبه به نظرم و حتما پشت بلند باشه راحت تکیه بده بچه ورگنه با کله میوفته

کوله های محافظ سر هم برای بچه های نوپا و اونایی که تازه دارن میشینن خیلی خوبه

اسباب بازی

خواهشا زیاد و الکی نخرین بزارین بجه ها بزرگ بشن با سلیقه خودشون بخرین برای اوناهم لذت بخش تر و خاطره دار میشه

کتاب براشون بخرین از جنسای مقوایی سخت و ابری و پارچهای

جغجغه پارچهای بخرین یه وقت تکون میدن خدایی نکرده اسیبی نزنن به خودشون فشاری هم نباشه شیکی باشه که بچه صداش رو بشنوه

از اسباب بازی های نور دار حرکتی خوششون میاد یکی دوتاش خوبه ولی بیشتر با سیم و ونترل سرگرم میشن

دیگه استخر توپ تاب اینجور چیزا سلیقه ای هست بیشتر 

پلی جیم برای هوش بچه ها خیلی خوبه ولی حتی میتونین با یه نخ خودتون براشون درست کنین حتما لازم نیست بخرین

بازم هست تکمیلی همین لیست ولی خب برای بالا اومدن تاپیک و دیدن مامانای جدید دیر تر میزارم

عزیزم شب یا طرفای ظهر عصر سایت شلوغ تره بهتر بازدهی داره تاپیک تون 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره