2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا میدونه این تاپسک چقدر میتونه کمک بده تو خرید و جلو گیری از هزینه های اضافی که به خاطر نابلدی ما ...

آخی من یاد دوران بارداری م افتادم. خیلی دستم تنگ بود برای خرید سیسمونی. همه ش تو نی نی سایت داشتم تحقیق میکردم. تاپیک هارو میخوندم، سوال می پرسیدم. کرونا هم زیاد بود و منم حالم بد بود. اکثر خریدام اینترنتی بود. همه ش تو سایتا می گشتم بتونم چیزای خوب و ضروری ولی قیمت مناسب بخرم. یادش بخیر. چه حس خوبی بود. یهو پرت شدم به اون زمان.

وقت کنم منم چیزی یادم بیاد می نویسم میام تو تاپیکت میذارم.

آخی من یاد دوران بارداری م افتادم. خیلی دستم تنگ بود برای خرید سیسمونی. همه ش تو نی نی سایت داشتم تح ...

اره کمک کنیم واقعا فقط اونی که خب بودجه محدود داره میدونه انتخاب چقدر سخته کلی چیزای با زرق و برق و گوگولی که دلت همه رو میخواد واقعا همش کارایی نداره و تو نمیدونی چیو باید بخری واقعا بعصی ها هم که از مابهترونن کلا هرچی باشه میریزن روهم فوقش استفاده نشه ولی به نطر اون دسته دوستان هم هدفمند خرید کنن بهتره

یکی از بهترین تاپیک های ی که دیدم . اقا منم ذخیره میکنم شاید به درد کسی دیگه خورد بهش معرفی کنم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

مرسی بابت اطلاعات و تجربه هات 🥰💐

منم کم کم میخوام سیسمونی بخرم 

همینجور تو فکرم چی بخرم و چیکار کنم 

تجربه ای هم ندارم 

این تاپیک خیلی بدرد بخوره واقعا مرررسی خدا خیرت بده 💐💐💐💐💐💐💐💐💐

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

از کرم های سوختگی و این چیزا ننوشتم 

پس الان میگم 

سودوکرم و پنتا که خیلی معروفن رو حقیقتا من نخریدم 

ولی کرم ماتیلدا رو گرفتم و عالی بود واقعا

از مواد طبیعی برای سوختگی زیر گردن و این چیزا روغن نارگیل عالیه

ضد افتاب کودک قطعا ماتیلدا

پودر بچه ممنوعه خطر داره پس به جاش پودر تالک مایع میتونین استفاده کنین بی بی کوکول برند خوبه

برای کرم روزانه سوختگی بی بی فرست کرم خوبی بود

برای پوسته پوسته نشدن بدنش بچه های حساس کرم ثمین

مرسی بابت اطلاعات و تجربه هات 🥰💐 منم کم کم میخوام سیسمونی بخرم  همینجور تو فکرم چی بخرم و چ ...

سیو کن بقیشم گذاشتم ببینی اگه هر سوالی داشتی بپرس اگه بتونم خوشحال میشم کمکت کنم