2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حمل و خواب یه ست مسافرتی لازمه حتما برای خونه کسی رفتن دیگه ازجای خواب تمیز بچتون مطمئن هستین یا بر ...

درمورد صندلی ماشین توضیحی ندادم فراموش کردم اینجا مینویسم صندلی ماشین مهم ترین خصوصیت زمان و وزن قابل استفاده هست که از نوزادی و بدو تولده یا بزرگ تر و موقع خرید به هد ساپورت دقت کنین صندلی ماشین بدون هدساپورت مناسب و استاندارد عملا صندلی معمولیه پس حتما یه حد ساپورت خوب با یه فوم خوب فومی که بعد زا فشار سریع به حالت اول برگرده مناسب تره

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چه تاپیک خوبی. مرسی😍 در مورد وان حمام هم بگو

گفتم که تاشو ها خوبن ولی معلمولیا هم کار ادمو راه میمدازن اگه میخوایین هزینه کنین تاشو اگه نه همین ستای معمولی کاملا کار راه بندازن 

یه سری چیزا هستن که بازم به سلیقه و بودجه ادم مربوطه و فضای خونه

مثل سرویس خواب که من ترجیح میدم بچه بزرگ بشه و به سلیقه خودش باشه اتاقش

فرش

لوستر

چراغ خواب

اویز تخت

سرویس سطل زباله

سرویس رو تختی و پرده

ست های بیمارستانی

تور تخت

گرم کن شیشه اونت خوبه

استریل کننده شیشه اونت خوبه

شیر خشک ساز یه برند خارجی هست که کاراییش عالیه ولی قیمتشم خیلی بالاس ۱۲ ملیونه ولی اگه کسی داشته باشه بخره خیلی خوبه شیر خشک راحت و اماده تحویل میده

تشک گارد

صندلی غذا خب نظرات درموردش متفاوته از یه نطر خوبه بچه رو اموزش میده تایم غذا سرجات با مقررات غذا بخور قانون مندش میکنه و بعضی دکترا میگن خوش اشتها تر میشه و بعضیا مثل من میگن یه پارچه پهن کن رو زمین بچه غذا بخوره بریزه و بپاشه یاد بگیره کنکاوی بکنه لذت ببره و یه چیز در دسترس همه جا چون دیدم یه سریا هرجا میرن برای این که کوجولوغذا بخوره صندلی همراهشون به قولی شرطی میشن

فلاسک غذا که خب تویست شیک جز بهتریناس

اکسسوری چوبی اینا همش به خودتون بستگی داره ولی کلا اگه دستتون بازه که همه چی بخرین که گرون میشه ولی اگه بودجه محدودی دارین خب بهتره فقط واجبات با بهترین کیفیت بخرین نه ای که کلی وسیله با کیفیت پایین ولی حجم زیاد که مثلا همه چی داریم و بعد مجبور بشین بابتشون چند بار هزینه کنین

این تجربه من بود تو خرید سیسمونی امیدوارم به دردتون بخوره حتی یه نفر چون خودم واقعا موقع خرید به همچین تجربه ای نیاز داشتم

سلام خوبی من کلی سیسمونی خریدم اسم بعضی هاش نمی‌دونم 

کمد بوفه تخت گهواره 

کالسکه ررورک کریر ساک حمل 

یه ست غذا خوری ک فقط تو خونه می‌تونه استفاده کنه بیرون میشکنه

دو دست لباس صفر خریدم یه دست دو یه دست سه 

بقیه ش بزرگ..چن تا کفش 

قنداق فرنگی 

پتو ک کلاه داره 

پتو نوزادی 

پتو نوجوونی 

یه تشک ک داخلش پلاستیک یه بالشت فکر کنم سه تا بخاد من یکی خریدم 

یه تشک بالشت برای ۴سالگی ش خوبه 

پستونک پستونک تو دهنی 

وسایل بهداشتی ش همش فیروز خریدم 

ست ناخن گیر و...

یه چی هست ک نوزاد میزارن داخلش میدن دست بقیه اسمش نمی‌دونم ک از دست بقیه خدای نکرده نیفتع

کلی جوراب کش مو تل مو روسری کوچولو 

ساعت دیواری دخترونه 

شیر دوش برقی نیس دستی هست ۴۵تومن شد گفت خوبه همه استفاده میکنن

پشه بند ..

سبد لباس 

ست حمام ک تشت قصری آفتابه و...

ست حمام ک شامپو داخلش میزیرن جاصابونی و...

دوا خوری ..تب سنج فلاسک 

جغجغه 

برس 

مشما ک میشه بشوری ..چن تا شلوار ک عوض کنی کوچولو نمی‌دونم چ سایزی 

سه تا کلاه کوچولو 

آروغ گیر..حوله حمام 

یه دستمال ک پاش خشک کنی .بالشت ک بهش شیر بدم ..زانو بند ..لیسک 

همینا 

دیگه چیر دیگه میخاد بنظرت ؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
سلام خوبی من کلی سیسمونی خریدم اسم بعضی هاش نمی‌دونم  کمد بوفه تخت گهواره  کالسکه ...

نه عزیزم همینا واجاته که گرفتی تازه به نظرم زیادم گرفتی مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی پستونک میوه خوری بگیر حتما قاشق ژله ای یا حرارتی هم بگیر سبد حمل خیل کارایی چون استاندارد نیست اگه ازت پس میگره پس بده شیر دوش دستی خیلی دردش زیاده اصلا نمیشه از درد استفاده کرد فکر نکنم به کارت بیاد 

سلام خوبی من کلی سیسمونی خریدم اسم بعضی هاش نمی‌دونم  کمد بوفه تخت گهواره  کالسکه ...

دستمال یه دونه گرفتی خیلی کمه حداقل دوتا یا سه تا باید داشته باشی جیش میکنن روش اخه🤣😁