2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۴ملییون؟؟ راستی سزارین درد داره  من استرس دارم شدید

اره ملیون 🤣🤣🤣میخوایی ریال باشه🤣🤣🤣🤣

نه اصلاااا ببین من که اصلا یه ذره هم درد نکشیدم حتما از پمپ درد استفاده کن حتما کجا زندگی میکنین شما؟ من دوستاییم که پمپ درد نگرفتن خیلی درد کشیدن ولی من خداروشکر اصلا روز مرخص شدنم فردای زایمان قشنگ تو جشن رقصیدم تا این حد بدون درد هرچی اناق عمل گفت نزن پمم بگو میخوام نزار درد بکشی احساس درد کردی شیاف بزار خود زایمان یهو پرتت میکنه تو دنیایه جدید بزار خاطره قشنگ ازش داشته باشی بدون درد موقع دیدن لچه سعی کن گریه نکنی سرت رو هم اصلا نچرخون و تکون نده اصلا سر درد نمیگیری مم یک لحظه هم سردرد نداشتم واسه بلند شدن ادم ترس داره یکم فکر می‌نی درده ولی ترسه از کمربند بعد سزارین حتما استفاده کن من بعد از ۴ روز وقتی باز کردم برم حمام شکمم شده بود اندازه سه ماهه کوچیک و جمع و بگم حالا نگی به به اول که بدنا باهم فرق داره بعدا فوحشم ندی دوم این که قطعا درد داری ۷ لایه شکم یه عمل سخت فکر نکن همه انجام میدن عمل راحتیه خود دکترا میگن جز سخت ترین عملاس ولی نگرانش نباش قابل تحمله همه دردا وقتی فسقلی رو بعل میکنی میری رو ابرا دردی یادت نمیمونه

سلام خیلی مفید بود ممنون ازت  من سایز صفر یه آستین کوتاه زیر دکمه و یه شلوار و یه سرهمی مخمل ج ...

اره سرهمی به خاطر جوراب زود کوچیک میشن تو ماه های اول بچه ۵ ۶ سانتی رشد میکنه سریع رشدشونه زود کوچیک میشن نخر انشاالله دنیا اومد حس کردی هرچی کمه برو بخر دوباره

سلام خیلی مفید بود ممنون ازت  من سایز صفر یه آستین کوتاه زیر دکمه و یه شلوار و یه سرهمی مخمل ج ...

اره ماه های اخر زود بزرگ میشی🤣🤣 اگه تهرانی برو اقوبزرگ کامل همه چی رو میشه خرید باقیمت خوب مخصوصا الان که از برندای خارجی هم میاره خیلی خوبه برو با ولچر که خسته نشی راحت خرید کن کلی کیف میده زود انجام بده همه خریدت رو که سنگین ترم میشی اینایی که گرفتی اصل استفادت تو سه ماه اول همینا تا یه ما میبرنت🤣🤣🤣 نگران نباش سه ماه اول فقط لباس و پتو تشک و گهواره میخوایی بقیه چیزا برای بعد سه ماهه

درمورد دندونگیر ننوشته بودم فراموش کردم خب اینه سیلیکونی باشه هرچی باشه ایرانی یا خارجی سلیقه ایه ولی حتما از مدل مایع که میشه بزارین یخچال و بریزر بخرین و این که مدلی باشه که دسته ظریف یا شکل طریفی داشتخ باشه که بچه بتونه به راحتی دستش بگیره تو سن کم

اره ماه های اخر زود بزرگ میشی🤣🤣 اگه تهرانی برو اقوبزرگ کامل همه چی رو میشه خرید باقیمت خوب مخصوصا ...

ابان به دنیا میاد به امید خدا تا عید خیالم راحته عید که بگذره باز میرم دنبال خرید 

نه تهران نیستم همینارم همرو اینترنتی خریدم از شمسه دیزاین و نازدونه 

ناز دونه تخفیف هم زده لباساشو خیلی قیمتاش خوب شده ولی میترسم بخرم سایزش درست درنیاد بمونه رو دستم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ابان به دنیا میاد به امید خدا تا عید خیالم راحته عید که بگذره باز میرم دنبال خرید  نه تهران نی ...

رودست که نمینوه کم میپوشی دیگه حد اقل یه بارو همه لباسارو میپوشی🤣🤣🤣

اره ملیون 🤣🤣🤣میخوایی ریال باشه🤣🤣🤣🤣 نه اصلاااا ببین من که اصلا یه ذره هم درد نکشیدم حتما از پ ...

سلام ممنون ک قشنگ توضیح دادی ممنون یه دنیا 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
گفتم که تاشو ها خوبن ولی معلمولیا هم کار ادمو راه میمدازن اگه میخوایین هزینه کنین تاشو اگه نه همین س ...

مرسی از توضیحاتت و وقتی که میذاری عزیزم. خدا نینیتو حفظ کنه با این تاپیک خوبت. بقیه مامانا هم واسه ما بی تجربه ها از تجربیاتشون بگم ممنون میشیم خدا خیرتون بده. 

در مورد سوختگی و پماد ها توضیح دادید اما یه سوال دارم ببخشید، من پماد سوختگی سودوکرم خریدم ولی همه میگن برای درمانه برای پیشگیری خیلی قویه. حالا برای استفاده روزانه و پیشگیری نمیدونم چی بگیرم؟ روزانه وازلین بزنم روغن زیتون اینا بزنم یا پماد خاصی بگیرم؟ ممنون میشم شما یا کساییکه اطلاع دارید بهم بگید

مرسی از توضیحاتت و وقتی که میذاری عزیزم. خدا نینیتو حفظ کنه با این تاپیک خوبت. بقیه مامانا هم واسه م ...

وازلین خوبه روغن نارگیل خوببه کالاندولا خوبه بی بی فرست هم خوبه ولی چند وقت اول فقط دستفاده کنین چون بعدش بچه پوستش عادت میکنه به پماد و در زمان سوختگی دیگه پماد کار ساز نیست