2777
2789
عنوان

واقن کسی نمیدونه با موش چیکار کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
یه قفس بگیرین یه خوراکی بندازین توش بگیرین برید تو طبیعت ولش کنین

کاش به همین راحتی میشد گرفت

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
کاش به همین راحتی میشد گرفت

میشه بابا شما یه قفش بذارید خوراکی رو ببندید به در قفس تا اونو میکشه درش بسته میشه بعد ببرید ولش کنین ایطوری عذاب وجدان کشتنشو هم ندارید

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موش یک سمی داره. که  سمش خطرناکه.  دیدم سم را به پفک می‌زنند. و گوشه حیاط. انباری می‌گذار ...

بنظرتون از زمان گذاشتن سم تا گرفتنش چقد طول میکشه

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
کجااا

تو اتاق بوده شوهرم دیده ک اومد بیرون زیر جاکفشی بعد فرارکرد رفت آشپزخانه . می‌خوام برم خونه همسایه تا شب ک شوهرم میاد میترسم 

نمیدونم.  ولی سم خطرناکیه.  بچه و حیوان خونگی و پرنده ها را مراقب باشید.  اصولا تو ...

انباری و حیاط نداریم .طبقه بالای خونه رو دارن می‌سازند فک کنم از پله ها میاد

تو اتاق بوده شوهرم دیده ک اومد بیرون زیر جاکفشی بعد فرارکرد رفت آشپزخانه . می‌خوام برم خونه همسایه ت ...

وای خیلی حس بدیه 😥

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

پس تاحالا مورچه ها حمله نکردن به مواد غذایی توی کابینت آشپزخونت . وگرنه اینجوری نمیگفتی 😤😐😑😐😑😕

باز مورچه ریزه ترس نداره ولی موش آخه😭پودر مورچه و بنزین یا نفت رو امتحان کردی

باز مورچه ریزه ترس نداره ولی موش آخه😭پودر مورچه و بنزین یا نفت رو امتحان کردی

نه ولی کلا کابینت رو خالی کردم و همسرم سم زد . خداروشکر دیگه ندیدمشون. راحت شدم از دستشون 

سم خطرناک نزار ما با تله موش کوچیکه چند روز پیش آره موش تو خونه بود گرفتیم چسب جواب نمیداد

وای خدا از چسب ک خیلی تعریف میکنن ، بخدا نشستم وسط خونه جرات ندارم بلند شم همش دور و ور رو نگاه میکنم ...تمام بدنم مور مور میشه خارش گرفته

پس تاحالا مورچه ها حمله نکردن به مواد غذایی توی کابینت آشپزخونت . وگرنه اینجوری نمیگفتی 😤😐😑😐😑😕

چرا اتفاقا همیشه سال مورچه داریم ،البته من نمیبینمشون فقط میبینم گوشه های خونه غذا جمع شده،قربون صدقشون میرم