خواهرم بشدت لوس و بی ادب شده همیشه پاداش و جایزه میگیره ولی تنبیه نمیشه اگر یک وسیلش به مدت چند ساعت بخوایم محرومش کنیم کلی جیغ و داد میزنه و فحش میده
خیلی تو خونه راه میره و فحاشی میکنه به همه اونم فحشهای رکیک که از داداشش یاد گرفته . هر کار دلش میخواد میکنه مثلا لوازم هاشو میندازه و تو خونه پخش میکنه ولی جمع نمیکنه یا از قصد اب میریزه و فرش ها رو خیس میکنه و...
همش دیر دستشویی میره و روزی ۷.۸ تا لباس زیر کثیف میکنه ،مشق هاشو تا ۱۰ شب نمینویسه و از ۱۰ شب تازه شروع میکنه به نوشتن و جیغ و داد که من باید بنویسم وگرنه فردا مدرسه نمیرم..شبا دیر میخوابه صبحا با کلی سر و صدا بیدار میشه واسه مدرسه رفتن ..مسواک هرشب به زور و با نیم ساعت اذیت کردن میزنه و....
بابام که صبح میره شب میاد و معمولا هیچکار نمیکنه و چیزی نمیگه
در طول روز هم من و مامانم بخوایم به عنوان تنبیه یک وسیلش رو مثلا جمع کنیم جیغ و داد میکنه و داداشم میاد دخالت که ولش کنین اعصاب جیغ هاشو ندارم و یا ازش دفاع میکنه ( بماند که خود برادرم چند بار خواسته به حاطر فحش هایی که بهش داده بزنتش )
حرف زدن باهاش هم فایده نداره هر چی قربون صدقش میریم که الان مثلا باید مشقتو بنویسی گوش نمیده و کار خودشو میکنه...
خلاصه من اینده ی خوبی واسش نمیبینم. خیلی زیادی ازاده و به حرف گوش کن نیست و در اینده هم مامانم رو اذیت میکنه و هم خودش اسیب میبینه
بجز مشاور کودک که الان شرایطش رو نداریم راهکار شما چیه؟؟