2777
2789
عنوان

این بچه رو چطور باید تربیت کرد

622 بازدید | 41 پست

خواهرم بشدت لوس و بی ادب شده همیشه پاداش و جایزه میگیره ولی تنبیه نمیشه اگر یک وسیلش به مدت چند ساعت بخوایم محرومش کنیم کلی جیغ و داد میزنه و فحش میده

خیلی تو خونه راه میره و فحاشی میکنه به همه اونم فحشهای رکیک که از داداشش یاد گرفته . هر کار دلش میخواد میکنه مثلا لوازم هاشو میندازه و تو خونه پخش میکنه ولی جمع نمیکنه یا از قصد اب میریزه و فرش ها رو خیس میکنه و...

همش دیر دستشویی میره و روزی ۷.۸ تا لباس زیر کثیف میکنه ،مشق هاشو تا ۱۰ شب نمینویسه و از ۱۰ شب تازه شروع میکنه به نوشتن و جیغ و داد که من باید بنویسم وگرنه فردا مدرسه نمیرم..شبا دیر میخوابه صبحا با کلی سر و صدا بیدار میشه واسه مدرسه رفتن ..مسواک هرشب به زور و با نیم ساعت اذیت کردن میزنه و....

بابام که صبح میره شب میاد و معمولا هیچکار نمیکنه و چیزی نمیگه

در طول روز هم من و مامانم بخوایم به عنوان تنبیه یک وسیلش رو مثلا جمع کنیم جیغ و داد میکنه و داداشم میاد دخالت که ولش کنین اعصاب جیغ هاشو ندارم و یا ازش دفاع میکنه ( بماند که خود برادرم چند بار خواسته به حاطر فحش هایی که بهش داده بزنتش )

حرف زدن باهاش هم فایده نداره هر چی قربون صدقش میریم که الان مثلا باید مشقتو بنویسی گوش نمیده و کار خودشو میکنه...

خلاصه من اینده ی خوبی واسش نمیبینم. خیلی زیادی ازاده و به حرف گوش کن نیست و در اینده هم مامانم رو اذیت میکنه و هم خودش اسیب میبینه

بجز مشاور کودک که الان شرایطش رو نداریم راهکار شما چیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.