2777
2789
عنوان

واقن کسی نمیدونه با موش چیکار کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
نهدجواب میده واسه موش کوچیک خونه ما تا در باز کنی موش میاد جرات ندارم باز بزارم

بنظرت شب بذارم تا فرداش میگیره؟چسب خراب نمیشه اگه بمونه؟

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چسب چند ماه هم بمونه خراب نمیشه کجا بود اون جاهایی که دیدین بزار

چسب رو زیر کابینتا بذارم یا جلوی کابینت تو دید باشه؟

طعمه چی بذارم؟وای نگران رخت خواب و لباسام.

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
کیک فنجانی بزار زیر کابینت بهتره اول مطمعن باش تو اتاق نیست

خب اون که یه جا نمی‌مونه ، صبح از اتاق اومده بیرون رفته تو آشپزخونه دیگه ندیدمش.باید سه چهار تا چسب بذارم ولی نمیدوم کجاها

چسب موش کتابی بخر وسطش پفک با بادوم یا گردو یا پنیر یا بربری بزار چندجای خونه بزار مخصوصا تو اسپزخونه 

از خونه برو بیرون سکوت رو ببینه میاد بیرون میخواد غذا بخوره چسب میگیرتش

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
چسب موش کتابی بخر وسطش پفک با بادوم یا گردو یا پنیر یا بربری بزار چندجای خونه بزار مخصوصا تو اسپزخون ...

نه عزیزم خودم دیدم از رو چسب رد شد ، الان سم گرفتن کی میکشتش‍؟