2777
2789
خب پس اندازش بوده .

منم شوهرم پس انداز کلی داشت که میتونستم باهاش ده بیستا النگو و گوشواره و زنجیرو پلاکو و غیره بخرم برا دخترمم بخریم ولی دید ده سال گذشته وسایل خونه تقریبا قدیمی شده گفت بیا خونمونو بزرگ کنیم من گفتم برم تو خونه جدید با این وسایل اول وسیله بعد خونه هیچی تا گفتم دیدم فرداش رفت مغازه وسایل پسندید منو فرستاد اونجا گفت برو انتخاب کن فاکتور کنه طرف کل وسایل خونه عوص کردیم بعدبابام پشت سرمون گفته بود عقل ندارن طلا نگرفتن دادن وسیله 😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدرشو بدون، شوهر خوبی داری، عشقتو بهش نشون بده تا اونم دلگرم شه

اره عزیزم تو تاپیکهام راجب خودم و شوهرم نوشتم. اگ میخای برو بخون . نوشتم ازش متنفر بودم . اینقد خوب بوده ک الان عاشقش شدم

منم شوهرم پس انداز کلی داشت که میتونستم باهاش ده بیستا النگو و گوشواره و زنجیرو پلاکو و غیره بخرم بر ...

اتفاقا کار خوبی کردی. میدونی ادم وقتی خونش شیک باشه دلگرم میشه ب زندگی. وگرنه طلا و بخر بزار تو کمد . خب تهش چی . هیچی. من خوندم دنبال زمین هستم. میخام طلاهامو بفروشم ی تیکه زمین بخرم . 

تهرانم بریز وب پاش هم خدایی نداریم

اخه مگه میشه مام تهرانیم . از شوهره منم ولخرج تر تو دنیا وجود نداره تازه تنهایی هم کار میکنه ماهی ۱۲ حقوقشه ۸تومن قسط میده ولی از هرچی بگی میخره و کم نمیزاره خورده خورده پس انداززکن از چیزای غیر واجبت بزن بعد  طلا کوچولو کوچولو بگیر دست دوم بعد  زیاد شد بفروش بده یه چیزیکه دوست داریو بخر 

اتفاقا کار خوبی کردی. میدونی ادم وقتی خونش شیک باشه دلگرم میشه ب زندگی. وگرنه طلا و بخر بزار تو کمد ...

افرین گل گفتی منم دقیقا همین حرفو زدم گفتم دل ادم باید خوش باشه ادم باید حالش خوب باشه . من از وقتی وسیله هام رنگ روشنو نو شدن روحیه گرفتم شوقو ذوق دارم برا زندگی اگر طلا مینداختم دستم برا دوسه روز بود این ذوقو شوق بعدش چی ؟  ادم دوروز دنیا میخواد استفاده کنه لذت ببره طلا اونوقت میشد اینه دق من . خوبه شوهرم به حرفم گوش میده و عین بابام نیست. بچه بودم یه درآور کشویی خریده هنو دارنش . مبلو فرشاشون افتصاحه میگه تا کار میکنن نیازی نیست بخریم هزچی ام خراب شه سعی میکنه تعمییر کنه. مامانمو پیر کرده . بعد رفته یه زمین خریده اونجارو درست کرده یه سره خرج اونجا میکنه 

با صدتومن چیزی ندادن بهمون

کم کم بخر. تیکه تیکه های کوچیک. همه یک شبه ک خونه دار نمیشن. خیلیا از صفر شروع کردن.مثل خواهر خودم. شوهرش ورشکست شد. هرچی داشتن دادن رفت. درحدی ک مردم کمکشون میکردن. اینقد تلاش کردن الان ماشین دارن. میخان خونه هم بخرن

کم کم بخر. تیکه تیکه های کوچیک. همه یک شبه ک خونه دار نمیشن. خیلیا از صفر شروع کردن.مثل خواهر خودم. ...

بسلامتی گلم آخه نبود یه زمین دیدیم افتضاح بود باریک و سر کج برا همین گفتیم فعلا طلا بخریم تا پولمون نره چون پول مثل ماهیه لیزه سر میخوره میره