2777
2789
اخ یاد یه چی افتادم عقد بودیم بعد ۴تا النگوم پهنو محکمو بزرگ بود بعد دوتای دیگش پر پری بود عمه های ش ...

رفتم و دید و تو حرفش لکنت گرفت دریغ از تبریک😀😀😀😀😀😀جاری و خواهرشوهرم قشششششنگ ترکیدن.چرا من خودم کسی یه روسری هم میشه تندی تبریک میگم و ذوق میکنم ولی کسی برا خودم اینجوری نیست😢😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتم و دید و تو حرفش لکنت گرفت دریغ از تبریک😀😀😀😀😀😀جاری و خواهرشوهرم قشششششنگ ترکیدن.چرا من خود ...

تا جشمشون دربیاد که انقد حسودن. خودتو بگیر براشون محلشون نده.منم همینم هرکی هرچی بخره میگم مبارکباشی و فلان ولی به من که میرسن بقیه لال میشن. مثلا عید کل وسیله ها خونرو نو کرده بودیم بعد جاریمو برادرشوهرم اومدن عیددیدنی برادرشوهرم سه بار گفت مبارک باشه زنش ثمم بک نشسته بود دیگه دید برادرشوهرم بد نگاش میکنه در تایید حرف شوهرش  یهو گفت اره خب مبارک باشه 

تا جشمشون دربیاد که انقد حسودن. خودتو بگیر براشون محلشون نده.منم همینم هرکی هرچی بخره میگم مبارکباشی ...

از حسادتشونه .و من اعتقاد دارم کسی که از داشته های دیگران خوشحال میشه خدا هم داشته هاشو زیاد میکنه.من حتا مادر خودمم بهم حسادت میکنه.هنوز طلاهامو نشونش ندادم امروز میخوام برم خونشون نمبدونم چطور طلاهامو نبینه😢😢😢😢😢همه حداقل خونواده خودشون خوشحال میشن از من شاید خواهرم خوشحال بشه و تمام 

از حسادتشونه .و من اعتقاد دارم کسی که از داشته های دیگران خوشحال میشه خدا هم داشته هاشو زیاد میکنه.م ...

ای وای ادم مگه به بچش حسودی میکنه 😑 برا من خواهرام اینطوری ان من تا وسیله عوض کردم حالا ۶ساله خونه خریدم دیگه راحت میتونم وسیله عوص کنم بریز به پاچ کنم ولی دوتا خواهرام چی !!!!جفت مستاجرن بعدا هرسال ازینو اون قرض میکنن رهن کنن!تا وسیله عوض کردم کوچیکه پاسو کرد تو یه کفش دوساله ازدواج کرده که اقا منم از فرش تو خوشم اومده و از میزه تو ، اشتباه کردم اول ازدواج فرشو میز تیره گرفتم وبقیه وسایلاام سفیدن هیچی پدره شوهرشو دراورد رفتن عوض کردن . اون بکی هم ۷ساله ازدواج کرده تا دید من حریدم بدو بدو رفت میز گرفت تخت برا بچش گرفتو  ..... . بعد طلا خریدم هیچی نگفتم بهشون بعدد تصویری حرف میزدم با کوچیکه یهو اومدم موهامو بدم کنار دستمو دید،دیدم وای ساکته اخم کرده بد نگام میکنه گفتم چیه گفت خوبه دیگه غریبه شدم ؟؟؟؟ طلا میخری نمیگی . گفتم وا طلا خریدنم مگه دیگه گفتن داره بدش اومدو بعدم اومد خونم گفت خدا بهت شانس بده به خدا هروقت میاد و یا چیزی میخرم از قیافش حرص خوردن معلومه و بعدش قشنگ دعوام میشه با شوهرم . دیگه هیچ چیزیو بهشون نمیگم توام لباس بلند بپوش نزار کسی ببینه و ایه چشم زخم رو بخون. ادم از خودی بیشتر صربه میخوره تا غریبه

ای وای ادم مگه به بچش حسودی میکنه 😑 برا من خواهرام اینطوری ان من تا وسیله عوض کردم حالا ۶ساله خونه ...

دقیقا همینجوره.ما یه سال وام گرفتیم وسایل خونمونو کلا عوض کردم آدما شوهر یه جور تیکه زدن که وای اومدیم خونه تازه عروس و فلان بعد خونواده خودمم یه تبریک نگفتن تازه اومدن دیدن لپاشونو باد کردن برام که چرا نگفتی به ما لوازم خریدی انگار پولشو اونا میدن .بخدا ما همش با وام اینکارا رو میکنیم.با قسطای بالا سختیشو ما میکشیم ناراحتیشو اونا😄😄😄😄😄😄عوض که خوشحال باشن بچشون خونه و زندگیش تر و تمیزه یا شیک لباس میپوشه 

دقیقا همینجوره.ما یه سال وام گرفتیم وسایل خونمونو کلا عوض کردم آدما شوهر یه جور تیکه زدن که وای اومد ...

دقیقا منم شوهرم میگه ادم اگر وام نگیره هیچ کار نمیتونه بکنه چون با وام آدم میوفته تو سختیو مجبوره کمتر ولخرجی کنه. الان یه مقدرا نقد داشت یه مقدارم وام گرفت شد حدود ۱۲۰ تومن دادیم وسایل خونه خریدیم یخجالی که گرفتیم ۱۸ونیم دی ماه الان شده ۳۰ تومن. خب اگر نمیخریدم هم حسرت به دل بودم هم اگر وسیلم خداب میشد مجبور بودم برم گرون بخرم تا الان تونستم گرفتم تا دوسه سال دیگه معلوم نیست چه خبر بشه با این وضع گرونیا منکه به هیچ کدومشون توجهی نکردم کاره خودمونو کردیم. والا به قول شما قسطشو ما میدیدم اونا میان نظر میدن جا تبریک .

حتی یه جعبه شیرینی ام نگرفتن وقتی اومدن تازه شوهرمم گوسفند گوشت کلی ام گوشت به همه داد مخصوصا خواهرم گوشتو براش فرستادیم یه تشکر خشک و خالی ام نکرده بود . منم یادم میومنه به وقتش میشم عین خودشون 

گاهی میگم حیفی از این محبتها که میکنیم برا یه سری آدما که حقشون بی محلیه.خیلی از آدمهای ازرافم ضربه ...

عین من اونا هرچی بدی میکنم ما باز میریم طرفشونو لطف اصافی میکنیم بعد همشم از طرفشون با حرفا رفتاراشون ضربه میخوریم ولی باز به خودمون نمیایم ☹️😓

عین من اونا هرچی بدی میکنم ما باز میریم طرفشونو لطف اصافی میکنیم بعد همشم از طرفشون با حرفا رفتاراشو ...

خدا خودش میبینه.ما چند روز پیش رفتیم مشهد اومدن دیدنمون سرما خورده بود هممونو گرفت بوس کرد الان از وقتی اومدیم کارمون شده سرم و سوزن و قرص دارو جالبه گفت من سرما نخوردم بعد قشنگ خیلی رسمی اخربار گفت لیوان منو جدا بشورید.خیر الهی نبینه که چه حال بدی هستم الان