2777
2789
افرین گل گفتی منم دقیقا همین حرفو زدم گفتم دل ادم باید خوش باشه ادم باید حالش خوب باشه . من از وقتی ...

اره کاملا باهات موافقم. دنیا دو روزه‌ ادم باید لذت ببره. من خودمم یک ماهه مبلامو فروختم. دو روز پیش سفارش دادم. قراره تا هفته دیگ برسن. میخام فرش هم بخرم. موکتامو جمع کنم. کف سرامیکه. یکم خونم و قشنگتر کنم. با اینکه دوساله ازدواج کردم.ولی از خونه خسته شدم. چ برسه ب پدر مادرامون ک پنجاه ساله ازدواج کردن. انشالع ب شادی از خونت استفاده کنی و لذت ببری.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا کار خوبی کردی. میدونی ادم وقتی خونش شیک باشه دلگرم میشه ب زندگی. وگرنه طلا و بخر بزار تو کمد ...

طلارو ادم برا زمینو ملک بفروشه ارزش داره . جاری مننم فروخت دادن برا خونه خیلی زرنگه خونرو زد به نام خودش گفت چون طلاهام بوده . بعد دوباره طلا خرید اومدن ماشین بخرن اونارو باز فروخت دادن ماشین باز ماشینم زد به نام خودش گفت چون طلاهای من بوده. شمام بزن به نام خودت تونستی

بسلامتی گلم آخه نبود یه زمین دیدیم افتضاح بود باریک و سر کج برا همین گفتیم فعلا طلا بخریم تا پولمون ...

اره خوب کردی طلا خریدی چون میگن قراره گرون بشه. تازه چهارسال دوم رییسی ک خیلی گرون میشه.

طلارو ادم برا زمینو ملک بفروشه ارزش داره . جاری مننم فروخت دادن برا خونه خیلی زرنگه خونرو زد به نام ...

اگ زمین بخرم ب نام خودم میزنم‌ اخه طلاها خودمن. البته زمین خیلی گرونه. فک نکنم طلاهام کافی باشن. زمین بالا یک میلیارده. البته شهرستانای نزدیک ما کمتره‌ 

اووووف از حسادت  

اخ یاد یه چی افتادم عقد بودیم بعد ۴تا النگوم پهنو محکمو بزرگ بود بعد دوتای دیگش پر پری بود عمه های شوهرم داده بودن یه روز از سرکار شوهرم اومد دنبالم بعد برد طلا فروشی اون دوتارو دا د یه چیزم گذاشت روش انداختم دستم بعدد داشتیم میرفتیم شام خونشون گفت اینو بده بالا زیره استینت مامانم نبینه 😏 گفتم از کجا میفهمه اصن ببینه گفت نه براق ترهدنوعه مشخصه و قشقرق میکنه و فلان بعد رفتیم اونجا اومدم تا لباس دربیارم دیدم اخمش رف توهم گفت بیا جلو ببینم دست زد گفت خوبه خوبه مبارک باشه به شوهرم غر زد چرا دستش انداختی نگه میداشتی یه ماه دیگه فلان عیده براش کادو میبردیم گفتم وا کادوی عمه هاسو باز برا من کادو بیاری ؟؟؟؟؟ تا اون عید که خیلی مونده شوهرم گفته انشالله تا ماه بعد النگوهاتو باز اضافه میکنم قشنگ لجشو دراوردم .

توام رو نده بهشون یعنی که چی برات خطو نشون بکشن

اخ یاد یه چی افتادم عقد بودیم بعد ۴تا النگوم پهنو محکمو بزرگ بود بعد دوتای دیگش پر پری بود عمه های ش ...

وای!!خب بگو شوهرمه. بعدشم اصلا واسم طلا بخره . خب سرکایه زندگیمونه‌ مگه منو شوهرم داره. پولمون یکیه !نمیدونم بعضیا چرا اینقد بدن. من مادرشوهرم خیلی خوبه خدایی. واسه عقد خودش ی سرویس بهم داد شوهرمم یکی.خیلی مهربونه و دوستم داره. خیلی شانس اوردم تو شوهر😁

اره خوب کردی طلا خریدی چون میگن قراره گرون بشه. تازه چهارسال دوم رییسی ک خیلی گرون میشه.

یه سوال ؟؟؟؟ برا عید شوهرم کادو برام یه تک پوش گرفت با گوشواره برا دخترمم همینطور بعد یه ماه گفت بیا بفروش بزاریم سپرده تو بانک بعد ۶ماه پولو بگیرم کل پولوو میدم برات طلا میخرم . الان نزدیکای وام گرفته از بانک . تا اخر شهریور پولو میدن بهمون . به نظرت تا اون موقع طلا گرون میشه من هرروز چشمم به دلارو قیمت طلاست . میگم خدا کنه حداقل بخرم بعد بره بالا . همش چشمم له برجامه که دوباره همه چی خداب نشه

وای!!خب بگو شوهرمه. بعدشم اصلا واسم طلا بخره . خب سرکایه زندگیمونه‌ مگه منو شوهرم داره. پولمون یکیه ...

خداروشکر که خوشبختی عزیزپ خیلی خوشحالم یکی اینجا از زندگی خوبش میگه ولی نگو  چشمت میزنن اینجا پر از ادمای حسوده . خوش باشبد باهم صدوبیست سال

والا من خودم شاغلم همسرم هم شاغل سالی یک بارهم نمیتونیم دوتا انگشتر ویه جفت گوشواره باهم بخریم .

ماهم همینطور

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
خداروشکر که خوشبختی عزیزپ خیلی خوشحالم یکی اینجا از زندگی خوبش میگه ولی نگو  چشمت میزنن اینجا پ ...

فدات مرسی . اره همه میگن نگو. چشم بد زیاده. ولیخب ادم دوست داره حال خوبشو ب اشتراک بزاره‌ اخه اینجا همه فقط بلدن ناراحتیشونو ب اشتراک بزارن.همش طلاق و خیانت

یه سوال ؟؟؟؟ برا عید شوهرم کادو برام یه تک پوش گرفت با گوشواره برا دخترمم همینطور بعد یه ماه گفت بیا ...

واله میگن اگ برجام امضا شه ارزون میشه. ولی فک نکنم. چون تو ایران هرچی گرون شه دیگ ارزون نمیشه. چهارسال دووم رییسی هم صد درصد گرون میشه.