2777
2789
عنوان

اصلا مگه کسی هست اینجور باشع😭😭

302 بازدید | 28 پست

من ۲۰سالمه تو عمرم ۲بار مسافرت رفتم ک یکیش ۴.۵ساله بودم یکیش ۱۶ .همش خونه فامیلامونم ادمای درستی نیستن باهاشون ارتباط داشته باشیم در واقع فامیلم نداریم پدرمم افسردگی داره خودش جایی نمیره ماشینمونم خرابه نمیشع باهاش جای یکم دور رفت بخدا سن بلوغ و نوجوونیم با افسردگی گذشت دلم میخواد برم مسافرت پیش دوستام اونم نمیتونم محدودم مگه مث من تو دنیا هم وجود داره خسته ام از این وضعیت کنکورو بهانه کردن بازم گفتم ولش کن من کارای مهمتری دارم الان دیگ نمیتونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همزاد جان این روزا خیلیا همینه وضعیتشون و دلیل اصلیش فقط شرایط مالیه...انشاله خوب میشه اوضاعتون...من اونقدر جایی نرفتم تا اخرش دانشگاه یه شهر دور قبول شدم و ازون ببعد دلم لک میزد واسه خونمون

تو تنها نیستی...منم بچگی هام همینطوری گذشت...آزمون به تو نصیحت عزیزم درست رو بخون به یه جایی برس شوهر خوب بعدشم با اون برو سفر ...فقط مثل من نشی که هنوزم حسرت میخورم چرا بیشتر تلاش نکردم...تا آخر عمرت قرار نیست تو اون خونه بمونی...هدف داشته باش درس بخون یا یه کاری یا. بگیر بعد از دواج خوب کن