2777
2789
عنوان

چیکار کنم😐

619 بازدید | 69 پست

تا الان انقد از ی بازیگر خوشم نیومده😭خدایی مسخره نکنین نمیدونین چ حسیههههه 

از وقتی یاغیو دیدم روی پارسا پیروزفر کراش زدم🤣😭

خیلی بده ادم روی کسی کراش باشه که رسیدن بهش صفر درصدع😐😭دلداری بدین توروخداااا

تا تنها میشم هی بهش فک میکنم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

فیلمه که تموم بشه چنان از یادت بره حس زود گذره😁

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

برو یه سریال دیگه نگاه کن.. به سرعت یادت میره  .. باز خوبه برا تو وجود داره.. من دوساله رو یه شخصیت خیالی کراشم ولم نمیکنه که پدسگ.. هیچکی به چشمم نمیاد

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
من خو. رو هانده ارچل کراش بودم.لز باید میشدم 😑😑😂💔

وایی اره خدایی جذابه😂

همه رو پارسا پیروز فر کراشیم عزیزم غصه نخور پسته بخور 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

فقط اومدم بگم ک تو تنها نیستی  

و ب عنوان کسی ک به طور مقطعی,زمان اکران هر فیلمی,رو یکی از بازیگراش کراش میزنه(مالک تو زخم کاری,,امیر شایگان تو میخواهم زنده بمانم,,مصطفی کیایی تو همگناه..حامد تو آقازاده و...) بگم با تموم شدن فیلم کلا یادت میره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
برو یه سریال دیگه نگاه کن.. به سرعت یادت میره   .. باز خوبه برا تو وجود داره.. من دوساله رو یه ...

یعنی چطوریه؟ یبار همینطور فکر کردی بعد کراش زدی

برای سلامتی امام زمان صلوات