2777
2789
عنوان

چیکار کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 69 پست
چه جالب😐🤣خیالی؟

ماله انیمس :)))))... من درگیرشم خاک تو سرم کنن   دوووساله داره میره تو سه سال... شاید باورت نشه ولی از وقتی دیدمش دیگه رو هیچکس کراش نمیزنم  

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزرگ میشی یادت میره کوچولویه عزیزم

اقااااا

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
محسن کیایی منظورته؟مصطفی داداشش کارگردانه

با تشکر از تذکر ب جای شما

هر چند برای من فرقی نمیکنه,,امکانات باشه رو عوامل هم کراش میزنم😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
ماله انیمس :)))))... من درگیرشم خاک تو سرم کنن     دوووساله داره میره تو سه سال... شاید با ...

خوبه مشخصه ادم پایبندی هستی🤣🤣

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

فک میکردم فقط خودمم که هر فیلمی میبینم رو شخصیتاش کراش میزنم 

اونم رو یکی دو نفر نه رو همشون😂

تو میگی بازیگره رسیدن بهش غیر ممکنه من همه ی کراشام رسیدن بهشون غیر ممکنه😂😐

ولی گذشته از شوخی بعد از یاغی یه سریال کره هم ببین رو همه ی شخصیتا کراش میزنی این یادت میره😂💕

اخه ببیننن لنتی ۴۹ سالشه انقد جذابهههه من اصن از مردای چشم رنگی خوشم نمیاد اما این لنتی نمیدونم چرا ...

😂😂🥲سعی کن فراموشش کنی 🫂

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
کاملا عادیع تا ۲۰ سالگی این چیزا فقط کافیه بشینی ی سریال دیگه نگا کنی

مجبورم🤣

وای فک کن مختارو ک میبینم روی خوده مختار کراش میزنم

اصن ی ابهتایی دارن لنتیا

خوبه مشخصه ادم پایبندی هستی🤣🤣

اووو کجاشو دیدی هرشب با صداش میخوابم   اه اه چندششش....والا این تخیلیشه...با ادم واقعی میشم یه دو قطبی پدرشو درمیارم تهش کات

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه