2777
2789
عنوان

چیکار کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 69 پست
فیلمه که تموم بشه چنان از یادت بره حس زود گذره😁

ایشالا زود تموم شه🤣

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
خیلی 

ولی نمیدونم چرا حس میکنم اخلاق خوبی نداره

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چطوریه؟ یبار همینطور فکر کردی بعد کراش زدی

نه اونجور نه ( البته اونطوری هم کراش دارم  )ولی این ماله یه داستانه.... خیالی محسوب میشه دیگه..

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
برو یه سریال دیگه نگاه کن.. به سرعت یادت میره   .. باز خوبه برا تو وجود داره.. من دوساله رو یه ...

چه جالب😐🤣خیالی؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
همه رو پارسا پیروز فر کراشیم عزیزم غصه نخور پسته بخور 

اخه ببیننن لنتی ۴۹ سالشه انقد جذابهههه

من اصن از مردای چشم رنگی خوشم نمیاد اما این لنتی نمیدونم چرا انقد خاستنیه😭