2777
2789
عنوان

کم شنوایی دخترم

9633 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان.... دخترم هفت ماهشه که با تست ABR گفتن هردو گوشش صداهای کمتر از هفتاد دسی بل رو نمیشنوه و نیاز به سمعک داره.... قلبم داره از جا کنده میشه، بیشتر بابت اینکه هرکاری ک تونستم کردم....ب همه ائمه و شهدا متوسل شدم، اون همه دعای آب نیسان رو خوندم و بهش دادم، کلی نذر و نیاز کردم، ختم حضرت ام البنین برداشتم اما هیچ تاثیری نداشت و گفتن حتما سمعک میخواد....خواهش میکنم اگر کسی تجربه ای در مورد کم شنوایی داره بهم بگه.... من آدم معتقدی بودم باورتون میشه دیگه حس دعا و توسل ندارم فک میکنم اینا همش سرکاریه... دوماه با تمام امیدم متوسل این درگاه شدم ولی الان حس ضایع شدن و خیط شدن رو دارم.... ب نظرتون امکان نداره راهی واسه درمانش باشه.... 

ضمنا دکترم خیلی ساکت و آرومه و خیلی کم از خودش صدا درمیاره ، چیکار کنم ک بتونه گفتارش خوب بشه

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه

بنظر منم دیگه دعا و اینا کمک آدم نمیکنه 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتارش که با سمعک خوب میشه اما درمورد معجزه 

بعد از اخرین پیامبر معجزات هم تمام شدن 

دیگه عصایی نیست که اب رو بشکافه و بشه از دریا رد شد اما انسانها کشتی هایی ساختن که تمام دریاهارو درمینورده و این همون معجزه هست 

سمعک دختر تو هم معجزه هست چون یه زمانی فقط با دست کشیدن پیامبر روی گوش شنواییشون را به دست میاوردن الان دستگاهی میسازن که به وسیله اون شنوایی برمیگرده 

پس نگو خیط شدم همین که درمان داره یعنی معجزه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاالله تقدیرش قشنگ باشه خدا پراقبش به بنده های خاصش هس ان شاالله تقدیر و ایندش خیلی زیبا و رویایی باشه

ولی ی سری کلیپ ها ی بار دیدم ک طرف کم شنوا بود نمی دونم چکار کرده بودن که کامل خوب شده بود تو گکگل بزن یادم نمیاد... بهش حلزون میگن نمی دونم اصلا بلد نیستم

عزیزم همون سمعک بذار زودتر تا روی گفتارش تاثیری نداشته باشه.بعدبا ختم انتظار چی داشتی؟معجزه؟نا امید نباش.همین که راه برات هست.برای درمان دخترت خودش معجزه است.سمعک چیزی نیست ناراحت نباش.

شما دارید امتحان میشد از طرف خدا 

بندهای خدا و مومنان امتحانات سختی رو میگذرونن منم متوسل منم خدا رو صدا زدم ولی نداد که نداد نباید ناامید باشید به خدا اعتماد کن

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
مگه‌ میشه بالاخره بره از دوتا دکتر حسابی بپرسه شاید کاری کنن بازم هر جور میدونن.

تنها درمانش سمعکه

سلولهای عصبی موی تشکیل نشده

فعلا درمانش همون سمعکه

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔

دوست خوبم ناراحت نباش میدونم خیلیییی سخته جگرگوشه ت مشکل داشته باشه ولی چیکار میشه کرد به غیر از اینکه هرچی دکتر میگه گوش کنی .......منم بخاطر مشکل پسرم واقعا از درون داغونم ولی چیکار میتونم بکنم منم دیگه قید معجزه رو زدم فقط هرروز دعا میکنم میگم کاش علم پیشرفت کنه و مشکل بچه هامون حل بشه ....کاش روزی برسه درمان های راحت‌تری روی کار بیاد ...

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤