2777
2789
عنوان

کم شنوایی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 9633 بازدید | 48 پست
عزیزم اگه مشهدی آدرس یه دکتر بگم که معجزه میکنه؟

سلام ممنون میشم آدرسشونو بگین؟ متخصص چی هستن؟ ب نظرتون امیدی هست؟ 

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
گفتارش که با سمعک خوب میشه اما درمورد معجزه  بعد از اخرین پیامبر معجزات هم تمام شدن  دیگ ...

خیلی قشنگه گفتین ممنونم ☺خیلی خیلی 

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاالله تقدیرش قشنگ باشه خدا پراقبش به بنده های خاصش هس ان شاالله تقدیر و ای ...

ممنونم از دعای قشنگت

استارتر درخواستم رو قبول کن تمام سوالاتت رو حواب میدم

چشم ممنون میشم

شرمنده دیر جواب میدم از ی طرف حال روحیم خراب بود، از طرف دیگه گوشیم!! 

دخترم الان ده ماهش شده و از ماه پیش سمعک میذاره، ولی همش درمیاره و میندازه ی وری

نمیدونم چیکارش کنم

عزیزم همون سمعک بذار زودتر تا روی گفتارش تاثیری نداشته باشه.بعدبا ختم انتظار چی داشتی؟معجزه؟نا امید ...

چه میدونم؟ میگفتن شفا میگیرم... 

مادر ک باشی حاضری کوه رو بتراشی ولی بچه هات سلامتی شونو بدست بیارن، خار تو چشمت بره ولی تو دست اونا نه... 😟

شما دارید امتحان میشد از طرف خدا  بندهای خدا و مومنان امتحانات سختی رو میگذرونن منم متوسل منم ...

خدا خودش ب ما رحم کنه، من خیلی کم ظرفیتم خیلی

دوست خوبم ناراحت نباش میدونم خیلیییی سخته جگرگوشه ت مشکل داشته باشه ولی چیکار میشه کرد به غیر از این ...

مشکل پسر شما چی هست؟ ممنون میشم اگر ممکنه بگین

عزیزم بهترین راهش اینکه که سمعک بگیری براش  اینجوری توی حرف زدنش هم خیلی تاثییر داره

سمعک رو گرفتم از ماه پیش، خدا کنه مشکلش بااین حل بشه و مثل بچه های عادی بزرگ بشه

ببین گلم وقتی درست نشنوه درستم نمیتونه صحبت کنه ی فامیلای دورم این طوری بود ک انگار حلزون میشه کاشت ...

درسته ممنون از پاسخگویی تون، البته برخلاف تصور عموم کاشت حلزون اونقدرام خوب نیس چون اولا واسه وقتی هست کم شنوایی خیلی شدیدی داره و دوما دستگاهی ک خارج از گوش قرار میگیره به مراتب از سمعک تابلو تر و بزرگتره

درسته ممنون از پاسخگویی تون، البته برخلاف تصور عموم کاشت حلزون اونقدرام خوب نیس چون اولا واسه وقتی ه ...

آره دقیقا پسر خالمم کم شنوایی داره ی سمعک خیلی ریز تو گوششه 30 سالشه ولی همه کلمات درست نمیتونه ادا کنه ولی شنواییش خیلی کم بود ایتقد خالم کلاسش برد و گفتار درمانی کرد تا الان عادیه تقریبا

آره دقیقا پسر خالمم کم شنوایی داره ی سمعک خیلی ریز تو گوششه 30 سالشه ولی همه کلمات درست نمیتونه ادا ...

خدا کنه دخترمم راه بیفته تو حرف زدنش، الان ک ده ماهشه و فقط دد میگه