2777
2789
عنوان

شوهرمو گول زدم رفت سفر

768 بازدید | 41 پست

چند سال پیش شوهرم بخاطر اینکه از برادرم خوشش نمیومد نذاشت برم عروسیش انقدر گریه کردم کل فامیل از دستم شاکی بودن من عقده تو دلم موند، ۲ روز پیش عروسی برادرش بود، خود شوهرم سر کار بود من از قبل با پس اندازام بلیط گرفتم و پول جمع کرده بودم که روز عروسیشون یه بلیط جور کنم برم کیش، خلاصه بلیطو جور کردم روز عروسیشون سرصبح رفتم کیش، شوهرم نزدیک غروب اومد خونه زنگ زد کجایی گفتم رفتم کیش گفت چی گفتم رفتم کیش نمیام عروسی برادرت همونجوری که تو نذاشتی من برم عروسی داداشم باهام پشت تلفن دعوا گرفتم فوش داد قطع کرد منم بلاکش کردم، دیروز زنگ زد فوش و فوش که دیروز کوفتم کردی رفتم عروسی همه میپرسیدن کجایی بهشون دروغ گفتم فلان فلان شده منم گفتم به من چه قطع کردم از دیروز زنگ نزده خیلیم از کارم راضیم بنظرتون کارم اشتباه بود؟ اخه روز عروسی برادر عزیزم خیلییی گریه کردم که برم نذاشت

اکانت قبیلم تعلیق شد😾بهارم._. 👩❤️👨married

❤❤اینو تو اینستا خونده بودم باور نکنین ❤❤❤❤

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤❤اینو تو اینستا خونده بودم باور نکنین ❤❤❤❤

منم خوندم تو اینستا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔