2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام یه بار شیر بز رو روش امتحان کن ببین چی میشه دکتر دختر من گفت شیر بز برای بیماری‌ دیابت خیلی مفی ...

شیر بز و اینجور چیزا برای کنترل بهتر دیابت نوع دو هست که مقاومت به انسولین دارن ..دیابت کودکان با هیچ چیزی جز تزریق انسولین فعلا کنترل نمیشه چون پانکراس اصلا انسولینی تولید نمیکنه

نترسید اون ادم خودمم من سه ساله بودم دختر موفقی میشه ان شالله

سلام خانوم اوپرا وقتتون بخیر

ببخشید خواهرزاده من 7سالشه و متاسفانه درگیر دیابت نوع یک شده 

شما که تجربش رو دارین میتونید راهنماییمون کنید که چطور میتونه کنترلش کنه ؟ کلا نباید چیز شیرین بخوره؟

درسته که میگن با ورزش کنترل میشه؟

و اینکه چه مشکلاتی تو دوران ازدواج و بارداری دارن ؟

ممنون میشم راهنماییمون کنید🙏

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
نترسید اون ادم خودمم من سه ساله بودم دختر موفقی میشه ان شالله

و اینکه میگن احتمال آسیب به سایر اعضای بدن وجود داره چطوره؟

یعنی اگر زیاد شیرینجات مصرف کنه یا اگر انسولین نزنه؟

بعد اینکه خواهرزاده من میتونه بستنی بخوره یا شیرینی؟

و اینکه میگن احتمال آسیب به سایر اعضای بدن وجود داره چطوره؟یعنی اگر زیاد شیرینجات مصرف کنه یا اگر ان ...

سلام وقتتون بخیر ، الان دوساله گذشته از پیامی که گذاشتید، من دیر دیدم ولی امیدوارم تجاربم کمکتون کنه

من خودم 6ساله دیابت نوع یک دارم 

دیابت رو اگه بتونی کنترل کنی هیچ مشکلی به وجود نمیاره و راحت میتونی زندگی کنی ، کنترلش با تغذیه ، به موقع زدن انسولین حتی باید انسولین رو چرخشی بزنی یعنی هر دفعه به یک قسمت بزنی تا بدن مقاوم نشه به انسولین

با کنترل حالات روحی مخصوصا استرس و ورزش و کربوهیدرات شماری هنگام زدن انسولین میشه کنترل کرد ولی اگر کنترل نشه برای چشم،کلیه،بارداری و.. مشکلاتی رو ایجاد می‌کنه 

ولی هستن کسانی که باهمین کنترل کردن با وجود سابقه ی چندین ساله ی دیابت بدون مشکل باردار شدن و زایمان کردن

سلام وقتتون بخیر ، الان دوساله گذشته از پیامی که گذاشتید، من دیر دیدم ولی امیدوارم تجاربم کمکتون کنه ...

خیلی ممنون از توضیحاتت عزیزم 

انشاالله همه سالم سلامت باشن

خیلی ممنون از روحیه تونبرای اینکه جبران کنم میگم یکیو میشناسم 39 ساله دیابت نوع یک داره هم تحصیل کرد ...

اوپرا جان میش درخواست دوستی مو قبول کنی؟ برادرم دیابت نوع یک گرفتخ یه هفته س..از نظر روحی خیلی ناامید شدیم هنوز با انسولین قندش زیر ۲۰۰ نرسیده و ب ۴۰۰ میرسه.. ۲۶ واحد سریع الاثر میزنه..کاش میشد جوابمو بدی